![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) organizasyonuyla gýda sektörü temsilcileri Anuga Gýda Fuarý'ný, T.C. Düsseldorf Baþkonsolosluðu'nu ve Avrupa Türk Ýþ Adamalarý ve Sanayiciler Derneði'ni (ATÝAD) ziyaret etti.Aralarýnda Gaziantep, Mersin, Adana, Kilis ve Nizip'li firmalarýn da bulunduðu 20 kiþilik heyet Almanya ziyareti kapsamýnda temaslarda bulundu.Ýki gün boyunca Anuga Gýda Fuarý'ný ziyaret eden heyet ardýndan T.C. Düsseldorf Baþkonsolosluðu'nu ve ATÝAD'ý ziyaret etti.T.C. Düsseldorf Baþkonsolosu Ayþegül Gökçen Karaarslan ve T.C. Düsseldorf Ticaret Ataþesi Ýrem Ekmekçi Konuk tarafýndan karþýlanan NTO heyeti Anuga Fuarý izlenimlerini paylaþarak, Almanya ile yaþanan vize sorunu ve ekonomik iliþkileri görüþtü.T.C. Düsseldorf Baþkonsolosu Ayþegül Gökçen Karaarslan ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade ederek Nizip Ticaret Odasý heyetine teþekkür etti.Türk firmalarýnýn Almanya pazarýna önemli bir yeri olduðunu belirten Baþkonsolos Ayþegül Gökçen Karaarslan Almanya pazarý hakkýnda heyete bilgilendirmeler yaptý.Ziyaretin sonunda NTO Genel Sekreter Yardýmcýsý Halil Ýbrahim Avþaroðlu ve NTO üyesi Mehmet Karakoç tarafýndan, T.C. Düsseldorf Baþkonsolosu Ayþegül Gökçen Karaarslan'a ziyaret anýsýna plaket ve Nizip Zeytinyaðý'nýn coðrafi iþaretini takdim etti.Baþkonsolosluk ziyareti ardýndan Avrupa Türk Ýþ Adamalarý ve Sanayiciler Derneði'ni ziyaret eden NTO heyeti, ATÝAD Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Müfit Tarhan, ATÝAD Yönetim Kurulu üyesi Sedat Atýlgan ve ATÝAD Genel Sekreteri Hakan Yýldýrým tarafýndan karþýlandý.Derneðin tarihçesi ve kuruluþ amacý hakkýnda bilgiler veren ATÝAD Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Müfit Tarhan, NTO heyeti ile Almanya'nýn ticari hayatý hakkýnda görüþ alýþveriþinde bulundu.ATÝAD üyeleri ile ikili iþ görüþmeleri ile son bulan ziyarette NTO Genel Sekreter Yardýmcýsý Halil Ýbrahim Avþaroðlu ve NTO üyesi Mehmet Karakoç tarafýndan, ATÝAD Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Müfit Tarhan'a ziyaret anýsýna plaket ve Nizip Zeytinyaðý ve Nizip Sabunu'nun coðrafi iþaretini takdim etti.