![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) tarafýndan gerçekleþtirilen Akreditasyon belge yenileme denetimini baþarýyla tamamladý.Ýki gün süren denetimde, Türk Loydu Baþ Denetçisi özlem Bocutoðlu tarafýndan NTO'nun yapmýþ olduðu çalýþmalar Temel Yeterlilikler ve Temel Hizmetler kapsamýnda toplam 13 ayrý baþlýk ve 103 farklý kriterincelendi.TOBB Akreditasyon Müdür Yardýmcýsý Baþak Ayýk'ýn da gözlemci olarak katýldýðý denetimin açýlýþ toplantýsý, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Mahmut Polat, Savaþ Ali Alkan, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaya, Hüseyin Yaprak, Ýbrahim özkaya, Meclis üyesi Mehmet Ali Karabacak ve ilgili birim sorumlusu personellerin katýlýmýyla yapýldý.Açýlýþ toplantýsýnýn ardýndan devam eden denetimde, NTO'nun 2018-2019-2020 ve 2021 yýllarýna iliþkin üyelerine sunduðu hizmet kalitesi verdiði eðitim ve danýþmanlýk imkânlarý ile iyi uygulamalar, verimlilik, kurumsallaþma ve projeleri incelendi.Gerçekleþen denetiminin kapanýþ toplantýsýnda bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, üyelerimize dünya standartlarýnda sunduðumuz kaliteli hizmetimizi Akreditasyon denetimiyle bir kez daha tescillemiþ olduk dedi.TOBB Akreditasyon denetiminin baþarýlý bir þekilde sonuçlandýðýný ifade eden NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü, ülkemizde reel sektörün asli temsil mekanizmasý olan oda/borsalarýn hizmet kalitesi ve kurumsal kapasitesinin Avrupa ülkelerindeki emsallerinin seviyelerine çýkarýlmasýný amaçlayan Akreditasyon Sisteminin iþler hale getirilmesi amacýyla yapýlan belge yenileme denetimi NTO yönetimi ve personelinin gayretli çalýþmalarý sonucu baþarýyla geçmiþtir. Ekip arkadaþlarýmýz ile birlikte göreve geldiðimiz yýllarda koyduðumuz beþ yýldýzlý Akredite Oda hedefine 2012 yýlýnda ulaþarak Nizip'te bir ilki gerçekleþtirmiþtik. Bu belgenin sürdürülebilir olmasýný saðlamak için yönetim kurulumuz, meclisimiz ve personelimiz büyük bir emek vermiþtir. Tüm yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize, personellerimize ve üyelerimize teþekkür ederim. üyelerimize beþ yýldýzlý hizmet vermeyi ilke edinen odamýz kalite çizgisini yükselterek çalýþmalarýný hýz kesmeden devam ettirecektir ifadelerini kullandý.Kapanýþ toplantýsýnda görüþlerini dile getiren Türk Loydu Baþ Denetçisi özlem Bocutoðlu, NTO yönetimini ve personellerini yapmýþ olduðu çalýþmalardan dolayý tebrik ederek baþarýlarýnýn devamýný diledi.