Nizip Ticaret Odasý’ndan Yeni Kurum Amirlerine Hayýrlý Olsun Ziyaretleri

Nizip Ticaret Odasý (NTO) Nizip’e yeni atanan kurum amirlerine hayýrlý olsun ziyaretlerinde bulundu.
NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve beraberindeki NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Bora Aðýrtýcý, Nizip Ýlçe Tarým ve Orman Müdürü Ahmet Yýldýrým ve Nizip Jandarma Komutaný Jandarma Yüzbaþý Beyazýt Kalýçlý’ya hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.
Görevlerine yeni atanan kurum amirlerine baþarýlar dileyen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt “Yeni kurum amirlerimiz ile birlikte Devletimizin birlik ve bütünlüðü için faydalý iþler yapacaðýmýza inanýyorum.” dedi.
Kurumlara her konuda destek olduklarýný vurgulayan NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü; “Kamu kurum ve kuruluþlarýyla geçmiþte iþbirliði içerisinde çalýþýlarak baþarýlý çalýþmalar yaptýk. Biz geçmiþte olduðu gibi bugün ve gelecekte de kamu kurum ve kuruluþlarýmýz ile bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuda iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýrýz. Ortak akýlla hareket etmek hem ilçemizin dolayýsýyla ülkemizin faydasýna olacaktýr.” þeklinde konuþtu.
Ziyaretlerden duyduklarý memnuniyeti ifade eden Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Bora Aðýrtýcý, Nizip Ýlçe Tarým ve Orman Müdürü Ahmet Yýldýrým ve Nizip Jandarma Komutaný Jandarma Yüzbaþý Beyazýt Kalýçlý, Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve üyelerine yapmýþ olduðu ziyaretlerden dolayý teþekkür ederek Nizip Ticaret Odasý ile her zaman iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýr olduklarýný belirttiler.
Gerçekleþen ziyaretlere NTO Meclis Baþkan Yardýmcýlarý Abdullah Altýnbaþ, Necdet Baþeðmez, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.