Kaymakam ve Belediye Baþkanýndan yaþlýlara sürpriz ziyaret
Nizip Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin ve Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, ‘’1 Ekim Dünya Yaþlýlar Günü’’ nedeniyle iki farklý adrese sürpriz ziyaret gerçekleþtirerek yaþlýlarýn gününü kutladý.
Ýlk olarak Fevkani Mahallesindeki Fatma Tatar’ý evinde ziyaret eden Þahin ve Sarý Tatar’a hediye takdim ederek yaþlýlar gününü kutladýlar.
Samimi ve sýcak bir ortamda gerçekleþen ziyaretten dolayý mutlu olduðunu ifade eden Fatma Tatar ise, ‘’Allah’a çok þükür saðlýðým yerinde devletim yaný baþýmda her zaman bana sahip çýkýyorlar bana yardým ediyorlar bir insan daha ne isteyebilir diyerek Þahin ve Sarý’ya teþekkür etti.’’
Daha sonra Hafýzpaþa Mahallesine geçen Kaymakam Þahin ve Belediye Baþkaný Sarý, burada da Yýlmaz ve Fatma Cingöz çiftinin evlerine konuk oldular. Ayný þekilde Cingöz ailesinin de yaþlýlar gününü kutlayan Þahin ve Sarý sonrasýnda ise hediye takdiminde bulundular.
Ziyaret ile ilgili açýklama yapan Kaymakam Þahin, “Büyüklerimiz, toplumumuzun geçmiþi, hafýzasý, kimliði ve kökleridir. Tecrübe ve düþünceleriyle bizlere yol gösteren yaþlýlarýmýz her zaman baþýmýzýn tacýdýr. Onlarýn her zaman yanýndayýz bu vesileyle tüm büyüklerimize saygý ve sevgilerimi sunuyor, saðlýklý bir yaþam temenni ediyorum’’ diye konuþtu.
![]()