Nizip Ýlçe Öðrenci Meclisi toplandý
Gaziantep Valiliði tarafýndan oluþturulan Gaziþehir Öðrenci Meclisi projesi kapsamýnda Nizip’te belirlenen ‘’Ýlçe Öðrenci Meclisi’’ bu yýlki ilk oturumunu gerçekleþtirdi.
Nizip Belediyesi'nin ev sahipliðinde gerçekleþen toplantýnýn açýlýþ konuþmasýný yapan Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, projenin Gaziantep genelinde hayata geçirildiðini ve Nizip ilçesinde ise bu yýl ilkinin gerçekleþtiðini belirtti.
Salgýn nedeniyle bir süre ara verilen projeye kalýndýðý yerden devam edeceklerini ifade eden Gündeþ, ilçemiz okullarý kendi bünyelerinde oluþturduklarý okul meclisiyle Ýlçe Öðrenci Meclisi Baþkaný ve üyelerini belirlediler bu çalýþmalarýn sonunda Nizip Ýlçe Öðrenci Meclisi ilk toplantýsýný yapmýþ durumdadýr dedi.
Kaymakam Kemal Þahin ise, Nizip Ýlçe Öðrenci Meclisimiz bundan böyle olaðan toplantýlarýný yaparak belirledikleri gündem maddeleriyle ilçemizin eðitim ve öðretiminin yanýnda kültürel, çevresel ve spor faaliyetleri gibi birçok konuda fikirlerini beyan edip yardýmcý olacaklar dedi.
Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise, gençlerimiz ve onlarýn fikirleri bizim için çok önemli bu nedenle bu tür projelerin önemli olduðuna inanýyor ve genç meclis üyelerimize baþarýlar dileyerek her zaman yanlarýnda olduðumu ifade ediyorum dedi.
![]()