Nizip Belediyesi stantýna protokol ve davetlilerden yoðun ilgi
Nizip Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliði (TBB) ve Akort Fuarcýlýk iþ birliðinde Gaziantep’te açýlýþý gerçekleþtirilen "EXPOBEL Çevre, Þehircilik ve Teknoloji Fuarý"nda yer aldý.
Gaziantep’te Ortadoðu Fuar Merkezinde 9 Ekim Cumartesi gününe güne kadar açýk kalacak olan ve belediyeler, kamu kurum ve kuruluþlarý, müteahhitler, kooperatifler, mühendisler, mimarlar, çevre düzenleyiciler, üniversiteler ve hastaneler baþta olmak üzere tedarikçi ve tüketici bir araya getiren fuarda yer alarak, hizmet sunumunun yaný sýra, Zeugma, Nizip Sabunu, Nizip Zeytini, Nizip Nanesi gibi ilçede üretilen ürünlerin tanýtýmýný yapan Nizip Belediyesi standý ziyaretçiler tarafýndan yoðun ilgi gördü.
Gaziantep Valisi Davut Gül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði Baþkaný Rifat Hisarcýkoðlu, Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin, Þehitkamil Belediye Baþkaný Rýdvan Fadýloðlu, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý ve bir çok davetlinin ziyaret ettiði stanta Belediye Baþkan yardýmcýlarý Hakan Avcý ve Mehmet Demir tarafýndan belediyenin projeleri ve ilçenin ürünleriyle ilgili bilgiler verildi.
Stantý beðendiklerini ifade eden Vali Gül, Nizip Belediyesi açmýþ olduðu stantla hem hizmetlerini anlatmýþ hem de ilçedeki ürünlerinin tanýtýmýna katký sunmuþtur bu sebeple Belediye Baþkanýmýz Mehmet Sarý ve ekibine teþekkür ederim dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði Baþkaný Rifat Hisarcýkoðlu ise, Nizip üretimiyle örnek olan bir ilçe bu sebeple belediyemiz tarafýndan açýlan stantý ziyaret edip yapýlan çalýþmalarý yerinde görmek istedim gayet güzel bir çalýþma olmuþ emeði geçenleri tebrik ediyorum dedi.
![]()