![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) tarafýndan eðitim yardýmlarý kapsamýnda geleneksel hale getirilen ilköðretim öðrencilerine yönelik temsili ayakkabý daðýtým töreni düzenlendi.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de katýldýðý temsili tören Mustafa özkaya Ýlkokulu'nda gerçekleþti.Her yýl olduðu gibi 2021-2022 eðitim öðretim yýlýnda da Nizip Ticaret Odasý'nýn öðrencilere ayakkabý yardýmýnda bulunduðunu belirten Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ sözlerini þu þekilde sürdürdü: Bildiðiniz üzere Nizip Ticaret Odasý bilgi yarýþmalarýna 18 yýldýr sponsorluk yapmaktadýr. Geçen yýl Pandemi nedeniyle ara verdik ancak bu yýl tekrar yapýlacaðýna inanýyoruz. Bugün ise dar gelirli öðrencilerimize yönelik Mustafa özkaya Ýlkokulu'nda temsili ayakkabý yardým törenini yapmaktayýz. Ben huzurlarýnýzda eðitime ve öðrencilerimize verdiði desteklerden dolayý Nizip Ticaret Odasý Baþkanlarý'na, yönetim kuruluna ve üyelerine kurumum adýna çok teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.Sosyal sorumluluk projeleri kapsamýnda eðitim yardýmlarýna devam ettiklerini belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'nin (TOBB) desteði ile öðrencilerimize verilen yardýmlarý geleneksel hale getirdik dedi.Nizip Ticaret Odasý'nýn gelen yardýmlarýn üzerine ekleme yaptýðýný ifade eden NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Bu yýl da yine öðrencilerimize 1250 çift ayakkabý yardýmý yapýlmaktadýr. Bu yardýmýn bir kýsmý TOBB tarafýndan bir kýsmý da NTO Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan þahsi olarak karþýlanmýþtýr. Bu yýl olduðu gibi gelecek yýlda inþallah bu yardýmlarýmýz devam edecektir. Bizler geleceðimizin teminatý olan çocuklarýmýzýn iyi bir eðitim almasý için aileler ve öðretmenler kadar sorumlu olduðumuzu düþünüyoruz. öðrencilerimiz Pandemi nedeniyle okullarýndan uzun bir süre uzak kaldýlar. öðrencilerimizin, derslerine daha çok çalýþarak ailelerine ülkemize ve topluma faydalý birer fert olmasý en büyük temennimizdir. Yapýlan bu yardýmlarýn ihtiyaç sahipleri Nizip Ticaret Odasý'nýn hiçbir müdahalesi olmadan tamamen Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan belirlemektedir. Nizip Ticaret Odasý sadece verilen listelere göre ayakkabýlarý okullara daðýtýmýný yapmaktadýr. 2021-2022 eðitim öðretim yýlýnýn öðrencilerime hayýrlý olmasýný diliyoruz. Bu yardýmlarýn yapýlmasýnda bizlerden desteðini esirgemeyen TOBB'ye, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'ne, öðrencilerimizi yetiþtiren deðerli öðretmenlerimize þahsým, Nizip Ticaret Odasý Yöneticileri adýna çok teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.