Valla ne yalan söylim kýþ gecelerinin hürmeti dedim de aklýma soba üzerinde kestane geldi.Hadi Musaeken adminimizle davatlisiniz.Birkaç kiþi al gel..
YANINDA DÝLME DE VAR HAAAAAAAAA....
Valla ne yalan söylim kýþ gecelerinin hürmeti dedim de aklýma soba üzerinde kestane geldi.Hadi Musaeken adminimizle davatlisiniz.Birkaç kiþi al gel..
YANINDA DÝLME DE VAR HAAAAAAAAA....
BÜTÜN SÖZLERÝ DUYARIZ EN GÜZELÝNE UYARIZ.
Sayýn Musa Eken kardeþ senin yaptýðýnda iþmi.Sitede þöyle bir gezineyim dedim taaaa soluðu tabana kuvvet Tedaþ’ýn yanýnda aldým . Niye mi? Tabi ki sucuk almak için.Çocuk tabaktaki sucuðu görürde dururmu hiç.Allahtan Sucuk satan traktörcü amca orada kýsmetini bekliyordu. Traktörcü amca sana bin dau etmiþtir. Çünkü benim gibi kaç kiþi bu görüntüden sonra sucuk almaya gelmiþtir.Çocuk sabahý beklemeyi bilirmi Bu saatte Sana dua mý?Yoksa dilim varmýyor bedduaya (edermiyim hiç).Tabi bizde afiyetle yedik hayrýnýza sucuklarý.
abý sýzýn gýdýp alabýlme ýmkanýnýz war býzým oda yok ne yapalým resýmlerý çok guzel duruyor gel bený ye dýyor ama onlardan uzak duruyom
yav þaka bir tarafa bu sene acaip dilme,sucuk felan çekiyor caným.hayýr mý,þer mi bilmiim.bu yazýyý evdekiler de okudu,tutturdular sucuk,pestil diye..tarktörcüden daha önce aldýðým -aramýzda kalsýn-kaliteli deðildi.Ýyii bir arkadaþ buldum,ordan idare ediim iþte..
Ama itiraf edelim bu havalarda tam hürmet havasý yav! ahmetbozkurt yer ve zaman bildirecen.öyle sallama olmaz.okey mi?.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
serdarali kardeþim afiyet þeker olsun.Nizipli_mehmet sana da Allah kýsmet etsin .burada senin yerine de yiyecek kardeþlerin var.onunla teselli et kendini.selamlar
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Piþmaniye pozlarý yakýnda.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
valla gözümüz yok ,afiyet þeker bal olsun.darýsýda Nizip’e ayagýmýz düþerse; bizim de baþýmýza olsun.ibocugumda amma hürmetliymiþ!!! homili gýrtlak hup..hup...hup.. ahmet emmi evine gelirsek fýndýgým fýstýgým yok deme kanýtý burda ona göre....
ahmet çiçek kardeþim egitim bir sen Nizip þube baþkaný olmandan dolayý seni tebrik eder baþarýlarýnýn devamýný dilerim..
O ÝBOCUM KÝM TUTAR SENÝ.
YAKINDA TV YEDE CIKARSIN .
Ahmet abim, DOMATES gibisin, önce YEÞÝLDÝN þimdi KIRMIZI olmuþsun, saygý bizden.
.
hitit kardeþime teþekkür ederim. Niziplinin sofrasý daima misafirine açýktýr. gelen rýzký ile beraber gelirmiþ. buyursunlar.
.