Nizip Ticaret Odasý (NTO), Temmuz ayý meclis toplantýsýnda Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'yý aðýrladý.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt tarafýndan karþýlanan Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Nizip Ticaret Odasý Temmuz ayý meclis toplantýsýna katýlarak meclis üyeleri ile istiþarelerde bulundu.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Davetimize icabet ederek temmuz ayý meclis toplantýmýza katýldýðý için Nizip Belediye Baþkanýmýz Mehmet Sarý'ya þahsým ve NTO Meclisi adýna çok teþekkür ediyorum dedi.Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ile Nizip'in durumunu ele alacaklarýný ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Bugün burada belediye baþkanýmýz ve meclis üyelerimiz ile birlikte Nizip'in sanayisi, sosyal hayatý ve ekonomisi hakkýnda istiþarelerde bulunacaðýz. Toplantýmýzýn verimli geçmesini diliyor, katýlýmlarýndan dolayý Belediye Baþkanýmýz Mehmet Sarý'ya ve meclis üyelerimize çok teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise þunlarý ifade etti: Bizler sanayicilerimiz ve esnafýmýz ile gerçekleþtirdiðimiz toplantýlarý önemsiyoruz. Pandemi dolayýsýyla yüz yüze yapýlan toplantýlarýmýza ara vermek zorunda kaldýk ancak gerek bilgisayar üzerinden gerekse telefon ile esnafýmýz sanayicimiz ile bazý konularý görüþmeye çalýþtýk. Bundan sonraki dönemde sizlerle sýk sýk bir araya gelmeye çalýþacaðýz. Ticaret odamýz ile bundan sonraki süreçte neler yapabiliriz bunlarý ele alacaðýz. Bu fýrsatý bizlere saðladýðý için NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt'a teþekkür ediyorum dedi.Konuþmalarýn ardýndan Nizip Belediyesi'nin yapmýþ olduðu hizmetler ve yapýlan yatýrýmlar ile ilgili NTO Meclis üyelerine geniþ bilgiler veren Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, katýlýmcýlarýn sorularýný cevapladý.