Nizip Ticaret Odasý (NTO)Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt Nizip Ticaret Borsasý'nda düzenlenen Eðitim Baþarý ödülleri Töreni'ne katýldý.Nizip Kaymakamlýðý himayesinde ve Nizip Ticaret Borsasý sponsorluðunda, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünce yürütülen Eðitim Baþarý ödülleri Projesi kapsamýnda 2019-2020 Eðitim- öðretim yýlýnda, eðitim, kültür, sanat ve spor alanlarýnda uluslararasý, Türkiye, bölge ve il dereceleri elde eden öðrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.Törende konuþan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý Nizip Kaymakamlýðý himayesinde ve Borsamýz Sponsorluðunda, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðümüz koordinasyonunda yürütülen Eðitim Baþarý ödülleri törenine hoþ geldiniz. Geleceðimizin teminatý çocuklarýmýzýn spor, sanat, kültür ve akademik alandaki baþarýlarýný taçlandýrmak amacýyla düzenlenmiþ olan bu törenin heyecanýný siz deðerli misafirlerimizle birlikte yaþamaktan büyük bir onur ve sevinç duymaktayýz. Nizip Ticaret Borsasý olarak eðitim ve öðretimin ülkemizin geleceði açýsýndan ne kadar önemli olduðunun farkýndayýz. Daha önce olduðu gibi bugün de Nizip Ticaret Borsasý olarak eðitim ve öðretime olan desteðimiz devam ediyor. çünkü biliyoruz ki eðitime yapýlan yatýrým geleceðe yatýrýmdýr. ülke olarak mutlaka iyi mühendise, iyi doktora ve iyi öðretmene ihtiyacýmýz var. Ancak bunun yanýnda milli, manevi ve ahlaki deðerlerine sahip çýkan vatanýný ve bayraðýný seven, spor, sanat, kültür ve benzeri branþlarda baþarýlar yakalayarak bizleri gururla temsil eden gençlere de ihtiyacýmýz var. öðrenci kardeþlerimi tek tek kutluyor, gösterdikleri bu baþarýlarý ayný kararlýlýk ve azimle devam ettirmelerini istiyorum. Bu projenin gerçekleþtirilmesinde emeði gecen tüm okullarýmýza, öðretmenlerimize, öðrencilerimizin ailelerine, deðerli Nizip Kaymakamýmýza ve Milli Eðitim Müdürümüze ve öðrenci arkadaþlarýmýza teþekkür eder, baþarýlarýnýn devamýný dilerim. Sizleri Nizip Ticaret Borsasý adýna sevgi ve saygýyla selamlýyorum dedi.Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise Ýnþallah en kýsa zamanda dünyayý ve ülkemizi saran pandemiyi hep birlikte atlatýp bu tür baþarýlý organizasyonlarda hep birlikte buluþmayý Rabbim nasip etsin. Bu organizasyona ev sahipliði yapan Nizip Ticaret Borsasý Yönetimine, bu faaliyetleri gerçekleþtirilmesine olanak saðlayan Nizip Kaymakamýmýz Kemal Þahin'e, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'ne bu organizasyonlarý Gaziantep genelinde her zaman destekleyen Gaziantep Valimiz Davut Gül'e ve Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin'e sizlerin huzurunda teþekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki baþarýlý çalýþmalarda da Nizip Belediyesi olarak her zaman yanýnýzda olmaya söz veriyoruz dedi. Nizip Kaymakamý Kemal Þahin ise Bugün gerçekten 2 yýldýr vermek istediðimiz ödülü verebilmenin gurur ve heyecanýný yaþýyoruz. Maalesef pandemi þartlarý dolayýsýyla ertelemek durumda kalmýþtýk. Bu yýl üçüncüsü düzenlenen 2019-2020 Eðitim Baþarý ödüllerinde Nizip Ticaret Borsasý sponsorluðunda Uluslararasý derece alan 2 öðrencimize, Türkiye derecesi alan 71 öðrencimize, Bölge derecesi alan 57 öðrencimize, Ýl derecesi alan 358 öðrencimize toplamda 488 öðrencimize 115.000 TL para ödülü ve bu öðrencilere rehberlik eden 132 öðretmenimize baþarý belgesi verilecektir. Buradaki amaç ödül vermekten ziyade bu baþarýlý öðrencilerimizi tebrik etmek baþarýlarýný kutlamaktýr onlarý onure edip örnek göstermek suretiyle diðer öðrencilerimizi de özendirip baþarýyý teþvik etmektir. Bu projemizde emeði geçen öðretmenlerimize, okul idarecilerimize, katký saðlayan tüm velilerimize, Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüz ve ekibine, en önemlisi projemize desteklerini esirgemeyen sponsorlarýmýza ve Gaziantep Valimiz Sayýn Davut Gül'e teþekkürlerimi sunuyorum dedi.Gaziantep Valisi Davut Gül ise Burada verilen ödülün miktarý sayýsýndan ziyade önemli olan burada farkýndalýk oluþturabilmektir. Biliyorsunuz Gaziantep de birçok projemiz var þehrimizin eðitimde, bilimde, kültürde, sanatta, sporda daha ileriye gitmesini istiyoruz. Bunu en iyi uygulayan ilçelerimizden biri de Nizip ilçemizdir. Bu etkinliklerin uygulanmasýný saðlayan öðretmenlerimiz, öðrencilerimiz idarecilerimiz ve onlara destek veren Ýlçe Kaymakamlýðýmýz, Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðümüz, Nizip Belediyemiz ve Nizip Ticaret Borsasý'na katkýlarýndan dolayý teþekkürlerimi sunarým dedi. Yapýlan törene, Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Mehmet Diki, Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Yasin Tepe, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, okul müdürleri ve çok sayýda davetli katýldý.