Nizip Organize Sanayi Bölgesi ilave alanýn altyapý yapým iþleri ve mevcut OSB'de bulunan iþyerlerinin satýþ ihalesi Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Toplantý Salonunda yapýldý.Nizip Organize Sanayi Bölgesi ilave alanýn elektrik ve telekom altyapýsý yapým iþi, kilitli parke taþý döþeme ve kaldýrým yapým iþi ve mevcut OSB'de bulunan 5 adet iþyerinin satýþ ihalesine toplamda 9firma katýldý.Yapýlan ihalelerin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, yapýlacak olan bu ihalelerin Nizip ilçemizin sanayisine ve firmalarýmýza hayýrlý uðurlu olmasýný temenni ediyorum dedi.Katýlýmcý firmalara teþekkür eden Kaymakam Kemal Þahin sözlerini þu þekilde sürdürdü: Yapýlacak ihalelerin hem Nizip için hem de firmalarýmýz için hayýrlý ve uðurlu olmasý temennisinde bulunuyorum. Yapýlan bu ihaleler Nizip'e de daha fazla deðer katacaðýna inanýyorum. Nizip OSB ilave alanýnýn altyapýsýný bir an önce tamamlayýp yatýrýmcýlarýmýzýn hizmetine açmayý istiyoruz þeklinde konuþtu.Düzenlenen ihaleye, Gaziantep Vali Yardýmcýsý Alper çifçi, Nizip Organize Sanayi Bölge Müdürü Latif Karadað, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis üyesi Mustafa Doktoroðlu, Nizip Belediyesi Meclis üyesi Süleyman çiçek, NTO Meclis Kâtip üyesi Ali Kaya, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ve firmalar katýldý.