Baþkanlar Sarý ve Fadýloðlu pazar yeri inþaat alanýný inceledi
Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve Þehitkamil Belediye Baþkaný Rýdvan Fadýloðlu, Mevlana ve Fýrat Mahallelerinin birleþme noktasýnda Þehitkamil Belediyesince yapým çalýþmasý baþlatýlan Pazar yerinde incelemelerde bulundu.
Yapýlan çalýþmalarla ilgili bilgi alan Baþkanlar Sarý ve Fadýloðlu,
pazar yerinin kýsa sürede tamamlanarak hizmete gireceði bilgisini paylaþtýlar.
Destek ve katkýlarýndan dolayý Þehitkamil Belediye Baþkaný Rýdvan Fadýloðlu’na teþekkür eden Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, “Ýlçemizde halkýmýz tarafýndan bizlerden sýk sýk pazar yerleri talepleri oluþmuþtu. Bu çerçevede yapmýþ olduðumuz çalýþmalarla daha önce Kýbrýs Mahallemizde bir pazar yerimizin inþaatýna baþlamýþtýk ve artýk inþaatýn son aþamasýna geldik. Þu an ise Mevlana ve Fýrat Mahallelerimizin birleþme noktasýnda vatandaþlarýmýza hizmet edecek olan yeni bir pazar yerimizin inþasý için buradayýz. Bu pazar yerimiz bize Þehitkamil Belediyemiz tarafýndan yapýlýyor. Bu nokta da destek ve katkýlarýndan dolayý baþta Þehitkamil Belediye Baþkanýmýz Sayýn Rýdvan Fadýloðlu’na ve bütün çalýþma arkadaþlarýna teþekkür ediyorum. Bölgemiz, nüfus itibariyle çok kalabalýk bir bölge ve bir taraftan da hýzla geliþen ve büyüyen bir mahalle. Bu mahallemizde ikamet eden vatandaþlarýmýzýn rahat bir þekilde ekonomik ve taze meyve-sebze ile diðer ihtiyaçlarýný karþýlayacak tam teþekküllü bir pazar yeri oluþturuyoruz. Bu pazar yeri ile birlikte inþallah ilçemizde yeni bir hizmet alaný oluþmuþ olacak. Bu destek ve katkýlarýndan dolayý ben bir kez daha deðerli Baþkanýmýza, bütün hemþerilerim adýna teþekkürlerimi sunuyorum” açýklamasýnda bulundu.
Þehitkamil Belediye Baþkaný Rýdvan Fadýloðlu ise, “Ben öncelikle tüm Nizipli hemþerilerimize hayýrlý olmasýný diliyorum. Bizim ayrýmýz gayrýmýz yoktur. Bizim Þehitkamil, Nizip, Ýslahiye olarak hiçbir farkýmýz yoktur. Bu konuda Mehmet Baþkanýmýz ile konuþurken, geçmiþ dönemde diðer ilçelerimize de hizmet götürebilmek adýna belirli projeleri hayata geçirdik. Sayýn Baþkanýmýz, bu bölgenin yoðun bir nüfus içerdiðini ve bu bölgede bir pazar yeri ihtiyacý olduðundan bahsedince, arkadaþlarýmýz hemen planlama çalýþmasýný yaptýlar. Pazar yerimizin startýný verdik. Ýnþallah en kýsa sürede Nizip halkýmýza hediye etmiþ olacaðýz. Tabi burada baþka vizyonlarý da konuþmamýz lazým. Az önce Baþkanýmýz ile sohbet ederken, yenilenebilir enerjiyle ilgili olarak çatýnýn üzerinde güneþ enerji panelleri koyarak yeni bir planlama yapýlmasýný konuþtuk. Ben, Mehmet Baþkanýmýzýn þahsýnda tüm ekibini kutluyorum. Nizipli hemþerilerimize tekrardan hayýrlý olmasýný diliyorum” ifadelerini kullandý.
Toplam bin 630 metrekare alan üzerine inþa edilecek olan Pazar yeri içerisinde; 72 tezgahý alaný, 130 araçlýk otopark, muhtarlýk odasý, zabýta kontrol odasý ve mescit bulunuyor.