Nizip'te 23 Nisan Coþkuyla Kutlandý
Nizip'te 23 Nisan kutlamalarý pandemi nedeniyle etkinlikler buruk geçti.
Ýlk olarak Nizip Kültür Parkýnda Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, tarafýndan Atatürk Anýtýna çelenk konuldu.
Daha sonra ise Nizip Belediyesi, Emniyet Müdürlüðü, Jandarma Komutanlýðýna ait araçlar Atatürk posterleri, bayraklar ve balonlar ile süslenerek þehir turu yaptýlar.
Minikler alkýþlarla evlerinin balkonlarý ve binalarýn önlerine inerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramýný kutladýlar.
Vatandaþlar tarafýndan ise evlerinin balkonlarý süslendi. Akþam saat 18.00'de Nizip Belediye haporlörü ve balkonlardan toplu okunan Ýstiklal Marþýmýz ile program sona erdi.
dolayýsýyla düzenlenen etkinliklerde Fýrat anaokulunu öðrencileri sýfýr atýk sergisi düzenlenirken, Maðruf Maðrufoðlu Ýlköðretim Okulu 4-B sýnýfý öðrencileri ise, iþaret dili ile gösteri yaptý. Anaokulu öðrencileri tarafýndan hazýrlanan atýk materyal ve çöplerden hazýrlanan sergide, minik ellerin hazýrladýðý geri dönüþüm kutularý, kumbaralar, müzik aletleri, hayvan origamileri ilgi gördü. Nizip Maðruf Maðrufoðlu Ýlköðretim Okulu 4-B sýnýfý öðrencileri ise iþaret dili ile sevgi kardeþliðini anlatan gösteri hazýrladý. öðrencilerin özellikle öðretmenlerine karþý ýsrarcý olarak, engelli arkadaþlarýnýn eðlenmesi için böyle bir gösteri hazýrladýklarý öðrenildi.
Öðrencilerin duyarlý davranýþý ve gösterisi büyük alkýþ aldý.