Nizip’te faaliyet gösteren Özel Nizip Ayyýldýz Koleji, 2021-2022 eðitim ve öðretim yýlýnda geçerli olmak üzere bursluluk sýnavý düzenliyor.
Nizip’te faaliyete devam eden özel bir okul olan Özel Nizip Ayyýldýz Koleji, 3 ve 4 Nisan tarihlerinde 3, 4, 5, 6 ve 7. Sýnýf öðrencilerine yönelik bursluluk sýnavý düzenliyor. Koronavirüs salgýnýndan dolayý seyreltilmiþ sýnýflarda bütün pandemi kurallarýna uygun olarak yapýlacak olan bursluluk sýnavýna girecek olan öðrencilerin 2021-2022 eðitim öðretim yýlý için eðitim ücretlerinden indirip kazanacaðýný belirtilirken sýnava son baþvuru tarihinin ise 30 Mart olduðu kaydedildi.
![]()
Konuyla ilgili açýklamada bulunan okul müdürü Mustafa Gündoðdu: “3 ve 4 Nisan tarihlerinde seyreltilmiþ sýnýflarda pandemi kurallarýna uygun olarak hijyenik sýnýflarýmýzda okulumuzda yüz yüze bursluluk sýnavý gerçekleþtireceðiz. 3,4,5,6 ve 7. Sýnýfa giren tüm öðrencilerimiz bursluluk sýnavýna girebilecektir. Bursluluk sýnavýnda baþarý gösteren öðrencilerimiz 0’e varan eðtim indiriminden yararlanacak ve burada kaliteli bir eðitim olanaðý elde edecektir. Sýnav için son baþvuru tarihi 30 Mart olup sýnava girecek tüm öðrencilerimize þimdiden baþarýlar diliyorum.” Ýfadelerini kullandý.
![]()