Milletvekili Yüksel’den Nizip Belediyesi’ne ziyaret
AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý’yý ziyaret etti.
AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Fatih Uzunaslan ile birlikte Baþkan Sarý’yý makamýnda ziyaret eden Milletvekili Yüksel, Nizip ile ilgili yapýlan çalýþmalarla ilgili bilgi aldý.
Ziyaretiyle ilgili açýklama yapan Milletvekili Yüksel, AK Parti Hükümeti olarak Nizip ilçesine büyük önem verdiklerini ifade etti.
Nizip ilçesinin her zaman AK Parti ve Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ýn yanýnda yer aldýðýný söyleyen Yüksel, ’Nizip’in bizim için yeri her zaman farklý olmuþtur. Tabi burada Belediye baþkanýmýzýn da Nizip için nasýl çalýþýp gayret gösterdiðine þahidim kendisine çalýþmalarýnda baþarýlar diliyor ve her zaman yanýnda olduðumuzu ifade ediyorum’’ dedi.
Gerçekleþen ziyaretten duyulan memnuniyeti ifade eden Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise, Nizip’e yatýrým ve hizmet noktasýnda Ankara’da kapýsýný çaldýðýmýz her milletvekilimiz ilçemizin kalkýnmasý ve hizmetlere ulaþmasý için elinden geleni yapýyor. Ak siyasetin mümtaz temsilcileri olan sayýn vekillerimize hizmetlerimize destekleri ve þehrimize kazandýrdýklarý için teþekkür ediyorum.” dedi.
![]()