Nizip Gazeteciler Derneði '10 Ocak' Dolayýsýyla Bir Araya Geldi
Nizip Gazeteciler Derneði üyeleri 10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü dolayýsýyla bir araya geldi.
Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç, baþkanlýðýnda yapýlan toplantýya Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, Nizip Gazeteciler Derneði Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alpaslan, Nizip Radyo Televizyon Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, Nizip Radyo Spikeri ve arþiv sorumlusu Þule Dayý, Bizim Nizip Gazetesi Sayfa Sekreteri Ýsmet Kýlýç, Anadolu Ajansý Muhabiri Ýrfan Aydoðdu, Ýhlas Haber Ajansý muhabirleri Hanifi Güzel ve Beyhan Saðlam, Nizip'in Sesi Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi M. Salih Ünal, Halfeti Medya ve Anadolu Ajansý Muhabiri Mustafa Soner, katýldý.

Yapýlan toplantýda Nizip'te basýn mensuplarýnýn genel sýkýntýlarý ve ilçede gündem olan konular istiþare edildi. Konuyla ilgili olarak açýklamada bulunan dernek baþkaný Kýlýç, basýn mensuplarýnýn çok zor þartlarda görev yaptýðýný vurgulayarak: "Nizip'te baþta Nizip Gazeteciler Derneði üyeleri olmak üzere görev yapan tüm basýn mensuplarýnýn 10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum. Basýn mensuplarý çok zor þartlar altýnda görevlerini sürdürmektedir. Gerek ekonomik açýdan gerek çalýþma koþullarý konusunda yapýlan iþ çok zor. Görevlerini zor þartlarda yerine getiren tüm gazetecilerimize kolaylýklar diliyorum." ifadelerini kullandý.