Demokrasi ve Atýlým Partisi (DEVA) Gaziantep il ve Nizip ilçe teþkilatý Nizip Ticaret Odasý (NTO)' ný ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO yönetim kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan ve aralarýndan DEVA Partisi Gaziantep Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya, DEVA Partisi Nizip ilçe Baþkaný ömer Kýlýçparlar, DEVA Partisi Gaziantep Ýl ve Nizip Ýlçe teþkilatý üyeleri bulunan heyet ile görüþ alýþveriþinde bulunuldu.Gerçekleþen ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt Bugüne kadar siyasi parti gözetmeden memleketimizin faydasýna olan her çalýþmada elimizi taþýn altýna koymaktan hiç çekinmedik dedi.Bundan sonra da ülkenin faydasýna olan her çalýþmanýn içerisinde olacaklarýný belirten NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt þöyle devam etti: Bu memleket hepimizin. Dolayýsýyla ülkemizin, þehrimizin hangi sorunlarý varsa el ele vererek kýrmadan incitmeden nezaketli bir þekilde siyaset yaparak çözüme kavuþturmalýyýz. Zaten nezaket kurullarý içerisinde siyaseti hak sahibine teslim etmek hepimizin öncelikli vatandaþlýk görevidir. Sivri dilyerine yapýcý birdil kullanmanýn daha anlaþýlýr olduðunu hepimiz biliyoruz. Dolayýsýyla uzlaþý içerisinde ortak akýlla, fikir birliði ve akýl birliði ile inþallah memleketimizin sorunlarýný çözmekvazifemiz olarak kabul ediyoruz. Yeni kurulan DEVA Partisi'nin demokrasimize hayýrlý olmasýný temenni ediyorum. Sizlere görevinizde baþarýlar diliyorum. Memleketimiz halkýna hayýrlý olmasýný temenni ediyorum. Nizip Ticaret Odasý olarak faydalý olan iþlerde her zaman beraber çalýþmanýn arzusu þevki ve heyecaný içerisindeyiz. Her gün yeni bir heyecanla iþimize gücümüze devam ediyoruz. Ben sizleri þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna burada aðýrlamaktan son derece memnun olduðumuzu daifade etmek istiyorum þeklinde konuþtu.Siyaset anlayýþlarýnýn nezaket üstüne kurulu olduðunu ifade eden DEVA Partisi Gaziantep Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya ise sözlerini þu þekilde sürdürdü: Sorunlarý yýkarak dökerek deðil anlaþýlabilir nazik bir þekilde ortaya koyup çözüm önerileri ile birlikte güzel bir siyaset kültürünü memlekette yerleþtirmeye çalýþýyoruz. Yola çýktýðýnýz 9 buçuk aylýk evrede sizlerin takip ettiði üzere 81 vilayette teþkilatlarýmýzý kurduk. Büyük kongremize de yakýnda gerçekleþecektir. Toplumumuzun yakýndan bildiði son derece bilgi birikimi yüksek Genel Baþkanýmýz Sayýn Ali Babacan da ekonomide Türkiye'ye önemli katkýlar saðlamýþtýr. Ýnþallah Deva kadrolarý Türkiye'de önemli katkýlar saðlamaya talip bir kadrodur. Siyaset kýsmet iþi insanlarýmýzýn gönlüne girmek ayný zamanda insanlarýmýzý kucaklayarak kutuplaþtýrmayý ortadan kaldýran gittiðimiz her ortamda kötüleme üzerine deðil de eksiklikleri nazik bir þekilde ortaya koyma siyasetine gidiyoruz. Nizip bizim için çok deðerli bir ilçemiz. Diðer ilçelerimizde tabii ki deðerli ama Nizip sanayisi itibariyle gerçekten bölgenin yükselen yýldýzý haline gelmiþtir. Ýnþallah bizler de bu noktalarýný ve þehrimizin sorunlarýný Ankara'ya iletmek için elimizden gelen tüm gayreti sergiliyoruz. Sizleri de ziyaretimizin temelinde de hem tanýþmak hem de iletiþim içersinde bulunmayý arzu ediyoruz. Ben bizleri kabul ettiðiniz için sizlere ve üyelerinize teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.