Ýhtiyaç Sahibi Öðrencilere Mont Yardýmý
Bursa’da yaþayan genç iþadamlarý Ýhtiyaç sahibi öðrencilere mont yardýmýnda bulundu.
Her yýl ihtiyaç sahibi öðrencilere çeþitli yardýmýnda bulunan Bursa ilinde yaþayan genç iþadamlarý Hüseyin ve Mehmet Göðüþ kardeþler, bu yýlda belirlenen 100 öðrenciye mont yardýmýnda bulundular.
Akçakent Ýlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Bahadýr Göðüþ’ün aðabeyleri olan Hüseyin ve Mehmet Göðüþ kardeþler, eðitimin baþlamasýyla daðýtýlmak üzere montlarý Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ’i makamýnda ziyaret ederek teslim ettiler.
Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, " Hüseyin ve Mehmet Göðüþ kardeþler tarafýndan alýnan 100 adet monta ihtiyacý olan öðrencileri tespit ettikten sonra öðrencilere daðýtýmýnýn yapýlacaðýný söyledi. Gündeþ, hayýrsever iþadamlarý Hüseyin ve Mehmet Göðüþ kardeþlere gerçekten teþekkür ediyorum. Bu tür hayýr iþlerinin devam etmesini bekliyoruz. Ýhtiyaç sahibi öðrencilerimize sahip çýkalým" dedi.
Genç iþadamlarý Hüseyin ve Mehmet Göðüþ kardeþler ihtiyacý olan öðrencilere giysi yardýmýnda bulunuyoruz. Bizde sosyal sorumluluk olarak bunu kendimize görev addediyoruz. Her yýl geleneksel hale getireðimiz bu yardýmý ihtiyaç sahibi olan 100 öðrencimize veriyoruz. Ýnþallah sosyal konularda üzerimize düþeni yapacaðýz. En hayýrlý yatýrým insanlara yapýlan yatýrýmdýr. Önümüzdeki yýlarda bu sayýyý artýrarak devam ettireceklerini ifade ettiler.
![]()