![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, 24 Kasým öðretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayýmladý.NTO Baþkaný Mehmet özyurt öðretmenler Günü mesajýnda tüm öðretmenlerin öðretmenler gününü kutlayarak, Geleceðimizin teminatý olan çocuklarýmýz deðerli öðretmenlerimize emanettir. dedi.öðretmenlerin sadece okuma yazma öðretmekle görevli olduklarý halde Pandemi sürecinde çocuklarýmýzýn her türlü sorunlarý ile yakýndan ilgilendiðini belirten NTO Baþkaný özyurt mesajýnda þu ifadelere yer verdi: Geleceðimizi emanet ettiðimiz çocuklarýmýzý, gençlerimizi yetiþtiren, verdikleri eðitim ile topluma þekil veren öðretmenlerimiz, kutsal bir görevin fedakâr temsilcileri olduklarýný bu sýkýntýlý süreçte bir kez daha ispat ettiler. Onlar sadece okulu, öðrencileri deðil tüm bir toplumu düzenleyen, toplum mimarlarýdýr. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öðretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktýr özdeyiþinde belirttiði gibi, öðretmenlerimizin üstlendiði misyon toplumsal ve bireysel anlamda bütün önem ve özeni hak etmektedir. Bir toplum eðitimcisine ne kadar deðer verirse, geleceðine o kadar güvenle bakar. Bizler de iþ adamlarý olarak bugüne kadar, ilköðretim okullarýndan baþlayarak eðitimin her kademesinde öðretmen ve öðrencilerimize elimizden gelen her türlü desteði saðlamaya çalýþtýk ve saðlamaya da artarak devam edeceðiz. Eðitimi ve öðretimi bir ideal olarak benimsemiþ, yurdumuzun dört bir yanýnda, bu kutsal ve onurlu görevi, en zor þartlarda bile büyük bir özveriyle yerine getiren, çocuklarýmýzý milli ve manevi deðerlerle donatarak, en iyi þekilde yetiþtiren öðretmenlerimizin 24 Kasým öðretmenler Günü'nü kutluyor, ebediyete irtihal etmiþ öðretmenlerimize de rahmetle anýyorum þeklinde konuþtu.