Demokrasi ve Atýlým (DEVA) Partisi Nizip’te düzenlediði ilçe yönetim kurulu toplantýsýný Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar baþkanlýðýnda pandemi nedeniyle yönetim kurulu üyesi Þükrü Çapan’ýn fabrikasýnda açýk havada yaptý.
DEVA Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar, ilk yönetim kurulu toplantýsýnda yaptýðý konuþmada, 81 ilde olduðu gibi Nizip’te de hýzlý bir þekilde çalýþmalara baþladýklarýný belirtti.
Türkiye’nin en acil ihtiyaçlarýný karþýlayacak, en ciddi sorunlarýný çözecek perspektifin birleþtirici ve bütünleþtirici bir siyasi hareketle mümkün olacaðýna inandýðýný ifade eden Kýlýçparlar, þunlarý söyledi:
09 Mart 2020 tarihinde Genel Baþkanýmýz Sayýn Ali Babacan liderliðinde kurulan, Demokrasi ve Atýlým Partisi kýsa adýyla DEVA Partisi; hiçbir þeyin veya hiçbir partinin devamý deðildir. Deva Partisinde biz yeni bir kimlik inþa ediyoruz. Ortak Akýlla, çoðulculuða ve istiþareye önem veriyoruz.
Kýlýçparlar, Deva Partisi il kongresinin 31 Ekim Cumartesi günü Genel Baþkanýmýz Ali Babacan’ýn katýlýmýyla yapýlacaðýný belirterek bizlerde Genel Baþkanýmýz Ali Babacan’ý karþýlamak için çalýþmalara baþlatýklarýný ifade etti.
![]()