Öðretmenin azmi depoyu kütüphaneye çevirdi
Bahçeli Ýlkokulu’nda kullanýlmayan deponun kütüphaneye çevrilmesi için çalýþma baþlatan Öðretmen Hanife Müge Ýmrah, öðrencilerle birlikte deponun boya ve düzenlemesini yaparak kullanýlmaya hazýr hale getirdi.
Kütüphanenin Mart ayýnda açýlýp tüm öðrencilere hizmet vermeye baþladýðýný ifade eden Öðretmen Hanife Müge Ýmrah, ‘’Okulumuz kýrsal mahallede bulunan bir okul burada bir kütüphane olmasý çocuklarýmýzýn için faydalý olacaðýný düþündüm bu sebeple okulumuzda yaklaþýk 15 yýldýr kullanýlmayan bir depoyu kütüphaneye çevirmeye karar verdik. Burada öðrencilerimin de desteðiyle depoyu güzel bir kütüphane haline getirdik.*
Þuan içerisinde 4 masa, 16 sandalye, kitap raflarý ve oyun grubunun da yer aldýðý kütüphanemiz okulumuzda bulunan tüm çocuklarýmýza hizmet veriyor. Benim tek bir amacým vardý oda çocuklarýmýza boþ zamanlarýnda kitap okuyabilecekleri güzel bir alan oluþturmaktý onu da yaptýðýmýza inanýyor ve bu konuda bana destek veren öðrencilerime ve velilerimize ve katký saðlayan tüm hayýrseverlerimize teþekkür ediyorum’’ dedi.