BEKÝR ÞEN, DEVA PARTÝSÝ'NDE
2015 Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkýnma Partisi Gaziantep Milletvekili Aday Adayý olan NRT Medya Yönetim kurulu Baþkaný Bekir Þen AK Parti’den Deva Partisine geçiþ yaptý. Þen, Deva Partisi Genel Baþkaný Ali Babacan öncülüðünde kurulan DEVA Partisi'nde siyasete devam etme kararý almýþ bulunmaktayým dedi..
*
2015 Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkýnma Partisi Gaziantep Milletvekili Aday Adayý olan NRT Medya Yönetim kurulu Baþkaný Bekir Þen, yaptýðý yazýlý açýklamada þu ifadelere yer verdi…
*
14 Aðustos 2001 yýlýnda AK Parti Gençlik Kollarý';nda baþladýðým siyasi hareketimi DEVA Partisi ile devam etme kararý almýþ bulunuyorum. Ýlk kurulduðu günden itibaren ülkeye çeþitli hizmetler yapan AK Parti iktidarý, Cumhurbaþkanlýðý seçimlerinin yapýldýðý 24 Haziran 2018 sonrasý, 10 Aðustos 2018 tarihinde kurulan Cumhurbaþkanlýðý Hükümet Kabinesinin yapmýþ olduðu yanlýþ adýmlar sonrasýnda baþta ekonomimiz olmak üzere aile hayatý ve maneviyat, eðitim sistemi, tarým politikalarýnda yanlýþlýklar, pandemi sürecinde saðlýk sisteminin doðru bilgiler paylaþmamasý, hukuk sisteminin çöktüðü, içiþlerinin yurttaþlarýmýzý kutuplaþtýrdýðý bir ortamda yanlýþlarý desteklemek hem vatandaþlarýmýza hemde çevremize karþý sorumluðumuz olduðu için, AK Parti iktidarýnda 13 yýl bakanlýk yapýp, ekonomiyi en iyi þekilde yöneten sayýn Ali Babacan öncülüðünde kurulan DEVA Partisi';nde siyasete devam etme kararý almýþ bulunmaktayým.
Ülkemiz için yeni bir gelecek ve vizyona ihtiyaç duyulmuþtur. Yeni stratejiler, planlar, programlar gerekmektedir. Türkiye’nin geleceði için yeni bir baþlangýç yapmak gerekmektedir. Amacýmýz ülkemizin itibarýný yükseltmek, halkýmýzýn refah ve mutluluðunu artýrmaktýr.
Fikir ayrýlýklarýnýn kardeþlikleri zedelemediði, insanlarýn kutuplaþtýrýlmadýðý bir siyasi üslupla, ülkemizin geleceði, milletimizin refah düzeyinin artacaðý, hukuk sisteminin herkese adil davranacaðý bir ülke için, halkýmýzýn derdine DEVA olmak için yola çýkmýþ bulunuyoruz. Rabbim hak yolda halk için çalýþmamýzý nasip etsin ifadelerini kullandý…
*
![]()