Öðrenciler okullarýyla fidanlar ise toprakla buluþtu*
Orman yangýnlarý sonrasýnda Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk’un yaptýðý fidan dikim çaðrýsýna Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ile öðretmenlerden destek geldi.*
Öðrenciler evlerine uðurlandýktan sonra okul bahçelerine yanan ormanlar için fidan dikildi. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise öðretmenler ile birlikte Günaltý Þehit Murat Çavuþ Torun Ýlkokulu'nda Fidan Dikimi etkinliðine katýldýlar
Nizip Milli Eðitim müdürü Cengiz Gündeþ, yanan ormanlarýn hüznünü yaþadýðýný dile getirerek pandemi dolayýsýyla öðrencileri evlerine uðurladýktan sonra, Günaltý Þehit Murat Çavuþ Torun Ýlkokulu'nda okulun bahçesine fidan diktiler.*
Ülkemizin yanýndayýz, nefes almaya devam edeceðiz Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, “Geçtiðimiz hafta biliyorsunuz nefes almamýzda en büyük rol oynayan aðaçlarýmýz yandý; Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraþ ve Trabzon’da. Sayýn Bakanýmýzýn da dünkü çaðrýsý ile birlikte Nizip’te bütün okullarýmýzda öðrencilerimizi okullarýmýzdan uðurladýktan sonra, öðretmenlerimiz ile beraber ‘Her Fidan Bir Nefes’ dedik ve aðaçlar diktik. Bugün aslýnda bizim için çok önemli, çocuklarýmýzý okullarý ile fidanlarýmýzý topraklar ile buluþturduk. Geleceðimizi, ülkemizi daha iyi yarýnlara taþýmak için, umutlarýmýzý geleceðimize taþýmanýn sorumluluðu içerisinde tedbirlere uyarak hep birlikte inþallah yarýnlarý kucaklayalým istedik. O yüzden de bugün Günaltý Þehit Murat Çavuþ Torun Ýlkokulu'nda öðretmenlerimiz ile birlikte beraber bir fidan dikim etkinliði gerçekleþtirdik. Evet biz belki bir ölürüz ama bin diriliriz, gerek insan gerekse aðaç olsun her daim ülkemizin yanýndayýz, nefes almaya devam edeceðiz inþallah” dedi.