Ýlköðretim Haftasý Kutlandý
2020-2021 eðitim öðretim yýlýnýn baþlamasý dolayýsýyla Kültür Parkýnda Ýlköðretim Haftasý Kutlama Programý düzenlendi.
Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþýmýzýn okunmasýyla baþlayan programa *millî eðitim yöneticileri, öðretmenler, katýldý.
Kutlama Programý Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ'in konuþmasýyla baþladý.
Gündeþ,Türkiye'nin iyi eðitilmiþ, mutlu çocuklar ve gençler sayesinde ortaya çýkabileceðine vurgu yaptý.
Gündeþ, yeni öðretim yýlýnýn 21 Eylül pazartesi günü baþlayacaðýný söyledi. Gündeþ, ilk etapta ana sýnýfý ve 1.sýnýf öðrencilerinin dönüþümlü olarak okullarýna baþlayacaðýný belirtti. Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, okullarda tüm önlemlerin alýndýðýný ifade etti. Gündeþ, güçlü Türkiye ilkesi doðrultusunda, öncelikle çocuklarýmýzýn mutluluðu ve bunun onlara vereceði üretkenlikle beraber devletimizi güçlü kýlma çabasý içerisindeyiz. Eðitim camiamýzýn neferleriyle birlikte bize emanet nesilleri vatana, millete ve bayraða sevdalý bir þekilde ülkesi için teknoloji üretecek nesiller olarak yetiþtirmeye özen gösteriyoruz.
Bugün Ýlköðretim Haftasýný kutluyoruz. Ýlk emri oku olan bir dinin mensuplarý olarak bizler için ilköðretimin önemi çok büyük. Ýnþallah sizler sayesinde ülkemiz daha da geliþecek ve güçlü ülkeler arasýnda yer alacaktýr. Teknoloji üreten ve ürettiði teknolojiyi diðer ülkelere satan bir ülke olmak için sizlerin gayretli çalýþmalarýnýza ihtiyacýmýz var" dedi.
Gündeþ, yeni eðitim öðretim yýlýn tüm meslektaþlarýna ve öðrencilere hayýrlý olmasýný temenni etti.