Merkez Partisi ilçe Yönetimi'nden NRT’ye Ziyaret
Merkez Partisi Nizip Ýlçe parti Yönetimi Ýlk Faaliyetine NRT’ye ziyaretle baþladý.
Merkez Partisi Ýlçe Yönetimi NRT’yi ziyaret ederek, çalýþmalarý hakkýnda bilgilendirdi.
Merkez Partisi Nizip ilçe Baþkaný Ýbrahim Halil Yavuz, Ýlçe Baþkan Yardýmcýsý, Bölge sorumlusu ve sözcüsü Abdulkadir Alkurt, Gençlik kollarý sorumlusu Cemal Akurt, ilçede yayýn yapan Nizip Radyo Kurulunu ziyaret ettiler. Baþkan Yardýmcýsý, Bölge sorumlusu ve sözcüsü Abdulkadir Alkurt,'Ben de Varým' diyen her hemþerilerini kadrolarýnda gördüklerini belirterek, "Katacaðý her düþünceyi de parti programýmýz olarak kabul ediyoruz." diyerek Nizip Halkýný Merkez Partisine katýlmaya davet etti.*
Kavga ve sorun için deðil, huzur ve ekonomide çözüm için çalýþacaðýz. Ýnsan merkezli tabandan tavana yeni bir siyaset tarzý uygulayacaðýz. Yeni bir ekonomik program ve yeni bir siyasi anlayýþla görev üstleneceðiz. Ýlkeleri ve hedefleri ile Merkez Partisi olarak ülkemize ve ilçemize hizmet edeceðiz.
NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen ise Merkez Partisi Yönetimine siyasi hayatlarýnda baþarýlar diledi.
Merkez Partisi Teþkilat üyelerini NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, Genel Müdür Ali Kýlýç, Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy ve Bizim Nizip Gazetesi sayfa sekreteri Ýsmet Kýlýç karþýladý.
![]()