Uzun zaman önce , Bir masal gibi ; Kýbrýs etrafýnda Ýsrail Abd Fransa petrol aramak için Rum kesimi ile anlaþmalar yapmýþtý. Sanýrým 10 yýl önceydi. Bu süre içinde bir þey bulunmadý. Kýbrýs Civarýnda
Amaç ne? Niye Batý ve Ýsrail bütün kuvvetleri ile 12 yýldýr Ak Denizde ... Bize niye birçok tavizler verdiler? Silah üretmemiz için her türlü desteði verdiler.... ÝHA larda Alman katkýsý 10 milyon Euro civarý Ýsrail ve Abd katkýsý da azýnsamacak rakamda. Yani ÝHA larýn parçalarýný oranlarsak yüzde kýrký batýdan gelmiþ. Motor için Avusturya Ýngiltere ve Ýsmi lazým deðil bir ülke de olabilir diyor. Ne motoru ? Tank ve ÝHA lar için... Motorsuz araç gitmez deðil mi? Hepimiz biliyoruz.
Ne oluyor ki birden bire iþi EGE'de de davam ettiriyorlar. EGE de ne arýyorlar ki? Tatbikat yapýyorlar... Olasý bir Türkiye saldýrýsýnda Ýtalya Fransa ve Yunanistan Tatbikat yapýyorlar.
Peki niye ne gereði duydular bu tatbikat için?
Mülteci.... Dünyanýn küçük bir kesiminin lüks içinde yaþadýðý Ama çoðunluðunun yarýnýndan endiþe ettiði bir Dünyadayýz. Mülteci Yüreðim , Mülteci Aklým.... Gözyaþým, Üzüntüm... Tüm yarýnýný planlayan biri olarak. Can güveliði endiþesi olmayan biri olarak.
Mülteci olan herkesten kendim adýna çok özür diliyorum. Beni Af edin. Olurya sizi kýrdýysam küçük gördüysem hor gördüysem. Aman bizim paramýzý yiyorlar. Bizim maaþýmýzý devlet az veriyor. Dolar artýyor. Mülteciler yüzünden diyorsam. Allahým sen beni baðýþla ... Zalimlerden olmuþum...
Evet Akdeniz de gemilerin uçaklarýn zalimler adina savaþan askerlerin Tek derdi var. Ýtalya ya Fransaya Yunanistana mülteci gelmesin. Her adaya çýkmýþlar.. Denizden gelen .. Olursa denizden vuracaklar. Karadan gelirse karadan vuracaklar. Dünya savaþý çýkarmaktan bile korkmuyorlar. Mülteciler gelirse... Onlar aç kalýr... Lüks hayat yaþayamazlar.. Öyleyse her zavallýya silah çekmekten kaçýnmýyorlar.
Fransa Mýsýra Uçak satacaktý. Rusya dediki sen kimsin... Mýsýra uçak satmaktan vaz geçti.Rusyadan týrstýðýndan. Yunanistana satýyor. Ýyi de O Uçaklarý alacak Yunanistanda para yok ki... Olsun Borçlandýrýrlar...
Yunanistanýn borcu hep bu silah satýþlarýndan 100 Milyar dolar silah sattýlar. Sonra bir 100 Milyar daha. Zavallý YUNANÝSTAN ne kadar borcu olduðunu ve niye olduðunu bilmiyor.
Mülteci savaþý.... Allah CORONA yý verdi... En çok Batý etkilendi. ... Allahtan yeni bir bela için... Tekrar kýlýç çektiler. Mazlumlara hücum ediyorlar. Ama bilmiyorlar ki... Mazlumlarýn Allahý Var. Çok karýþýk genel yazdým. Bilin ki Akdenizde Petrol sinemasý devam ediyor. Ne yazýk ki bizde oyuncuyuz. Bu tiyatroda yerimizi almýþýz. Çok üzülüyorum.