Nizip Ticaret Odasý, Üyelerinin rekabet edilebilirliðini ve büyümelerine katkýda bulunmak amacýyla üyelerine sunduðu hizmet kalitesinden ödün vermeden...
Oda yönetimi ve personelleri ile çalýþmalarýna hýz kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Nizip Ticaret Odasý TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi belge yenileme denetimini baþarý ile geçerek kalite belgesini 3 yýl daha uzattý. Kalite Yönetim Standardý çerçevesinde yapýlan Belge Yenileme Tetkiki TSE Diyarbakýr Belgelendirme Müdürlüðünden TSE Diyarbakýr Bölge Müdürü Baþ Tetkik Görevlisi Mehmet Genç ve TSE Gaziantep Bölge Müdürlüðünden TSE Tetkik Görevlisi Mennan Çelik tarafýndan gerçekleþtirildi. Denetime Nizip Ticaret Odasý'ný temsilen ise NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Yaprak, Osman Alpaslan, Ýbrahim Özkaya, Genel Sekreter Serpil Gündoðdu, Genel Sekreter Yardýmcýsý Kalite Yönetim Temsilcisi Dilek Süzer Demir ve Oda personelleri de katýldý. Denetimin ardýndan TSE Diyarbakýr Bölge Müdürü Baþ Tetkik Görevlisi Mehmet Genç; " Nizip Ticaret Odasý tarafýndan TS EN ISO 9001:2015 standardýna uygun kalite yönetim sisteminin uygulandýðý tarafýmýzca yapýlan denetim sonucunda görülerek belge kullaným hakký yenilenmiþtir. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kuruluna ve Oda personeline hizmet kalitelerinden ötürü teþekkür ediyorum” dedi. NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise denetimin baþarý ile sonuçlanmasýndan duyduðu memnuniyetini dile getirdi. Baþkan Özyurt; “Üyelerimize sunmuþ olduðumuz hizmetin kalitesi ve devamlýlýðý bizim için önemli. Belgemizin üyelerimize hayýrlý olmasýný temenni eder, belgenin yenilenmesi konusunda gayret gösteren personel ve paydaþlarýmýza teþekkür ederim” diye konuþtu.