Özel Nizip Ayyýldýz Koleji okul müdürü Mustafa Gündoðdu ve müdür yardýmcýsý M. Salih Ünal, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý’yý makamýnda ziyaret etti.
Okul ve okulun çalýþmalarý hakkýnda Ýbrahim Sarý’ya bilgi veren okul müdürü Mustafa Gündoðdu, pandemi süreci ile birlikte yeni eðitim ve öðretim dönemi için Nizip Ayyýldýz Koleji’nin sýký tedbirler aldýðýný belirtirken:
“Okulumuz Nizip þartlarýnda gerek hijyen koþullarý bakýmýndan gerek sosyal mesafe açýsýndan gerekse de eðitim kalitesi konusunda önemli bir yerdedir. Çocuklarýmýzýn eðitimini düþünürken en önemli bir unsur olan saðlýðýný da düþünerek kurumumuzda tedbirleri en üst düzeyde almýþ bulunmaktayýz. Geniþ sýnýflarda 15 kiþiyi geçmeyecek þekilde eðitim ve öðretime devam edeceðiz. Önümüzdeki yýl güçlü bir kadro ile daha kaliteli bir eðitim olanaðý sunacaktýr okulumuz. Ben þahsým ve kurum çalýþanlarým adýna sayýn Ýbrahim Sarý’ya bizleri kabul ettikleri için teþekkür ediyorum.” açýklamalarýnda bulundu.
Konuyla ilgili olarak baþkan Ýbrahim Sarý, Nizip Ayyýldýz Koleji’nin ilçeye güzel hizmetler sunduðunu belirterek çalýþmalarý yakýdan takip ettiðini; Nizip Ticaret Borsasý olarak okulun çalýþmalarý konusunda gereken desteðin saðlanacaðýný ifade edip ziyaretlerinden dolayý okul yönetimine teþekkürlerini sundu.