YENÝDEN REFAH PARTÝSÝ NÝZÝP GENÇLÝK KOLLARINDA NÖBET DEGÝÞÝMÝ
Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkanlýðýnda yapýlan devir teslim töreniyle Ýlçe Gençlik Kollarý Baþkanlýðýna Yasin Yýlmaz atandý. Törende görevi devreden Ahmet Eriþ"Kurucu Gençlik Kollarý Baþkaný olarak yaklaþýk bir yýldýr sürdürmekte oldugum bu aziz görevi Yasin Yýlmaz kardeþime gönül rahatlýðýyla devretmenin mutluluðunu yaþýyorum kendisine baþarýlar diliyorum. Bu kutlu davanýn bir ferdi olmaktan ve hizmet etmekten þeref duyuyorum" diye konuþtu.Görevi devralan Yasin Yýlmaz ise"Bu kutlu göreve þahsýmý layýk görerek beni onurlandýran Nizip Ýlçe Teþkilâtýmýza çok teþekkür ediyorum. Davamýzý daha ileriye taþýmak için gece gündüz çalýþacaðým duyulan güveni boþa çýkarmayacaðým inþallah"dedi. Devir teslim töreninde konuþan Ýlçe baþkaný Mustafa Bilici ise"Bu bir bayrak yarýþýdýr bugüne kadar bu büyük davayý omuzlayan ve görevini layýðýyla yerine getiren Ahmet Eriþ kardeþimiz bayraðý Yasin Yýlmaz kardeþimize devretmiþtir. Allah ikisinden de razý olsun.Milli Görüþ davasýný zirveye taþýmak için yýlmadan durmadan çalýþmaya devam edeceðiz inþallah"dedi.
*
![]()
![]()