asi ve mavi tanýyamadým sený yaw kýsa kendýný býr tanýtsan ne ii yaparsýn çok makbule gecersýn
asi ve mavi tanýyamadým sený yaw kýsa kendýný býr tanýtsan ne ii yaparsýn çok makbule gecersýn
kardeþ ben ayþe nazlý sayýsal sýnýfýndan..bende seni tanýyamdým..hele sende kendini tanýtýver...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Arkadaþlar bir sorum olacak: Þu anda Özyurt Okulu’nun yýllýk ücreti (lise bölümü) ne kadar?
AROMEL YILLIK ÜÇRETÝNÝN NE KADAR OLDUÐUNU BÝLMÝYORUM BEN MEZUN OLALI 1 YIL OLUYO AMA MEMLEKETE GÝDÝNCE ÖÐRENÝR YARDIMCI OLURUM ÝNÞ...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
bende sayýsal sýnýfýndaným ayse kýsaltmalarýn arsýna seslý harflerrý koyarsan belký çýkarýrsýn ama ben sený ugrastýrmask ýstemýyorum ben suleyman çakýr tanýdýmý??? þuan istanbuldayým teknýk unýv okuyorum sn nasýlsýn nereyý kazandýn bu konuya býraz geç iþtirak ettým kusura bakmazsdýn inþallah kib
erzurum okul öncesi öðretmenliði....
iyi ya sülayman þu sayýsal sýnýfýný toplayalým þuraya...senin sýnýftan görüþtüðün kimse var mý??? söylede onlarda üye olsunlar iyi olur...
bide bizim sýnýftaki ibrahimin ne yaptýgýný biliyomusun nereyi kazanmýþþþ.
SANA NE ÝBRAHÝMDEN AYÞE.HERÞEYE DE KARIÞIYOSUN BÝ RAHAT BIRAK HERKESÝ YAV)BEN OCAK 28 DE NÝZÝPTE OLURUM ÝNÞALLAH.SEN NEZAMAN GELÝRSÝN.
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
FATMAM AYIN 29 U SABAH 10 ALDIM BUGÜN BÝLETÝ BENDE ALLAH ÝZÝN VERÝRSE 31 GÝBÝ OLURUM NÝZÝPTE ÖNCE ANTEBE ABLAMIN YANINA UÐRAYACAM....
VÝCDANSIZ SINIFTAKÝLERÝN NEREYÝ KAZANDIÐINI MERAK EDÝYOM...NEYSE GÖRÜÞÜRÜK....
BELLÝYDÝ ZATEN SENÝN SÖZÜNDE DURMAYACAÐIN.GÜYA ANTEP E BÝRLÝKTE ÝNECEKTÝK.NEYSE MAZERETÝNÝ BÝRAZ GEÇERLÝ BULDUM.HÝLALE DE SÖYLE O DA GELSÝN ARTIK SÝTEYEBÝ MSJ YAZDI GÝTTÝ.
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
ay negüzel herkes sinif arkadaslariyla konusuyo süper bise ya bu okul nerde ben niye bilmiyorum hic görmedim ben sadece bilal saide marufoglu okuluna gitim bi yil okudum ama benim hic arkadasim yok burada bence siniftan kiz nazli keske bende senle ayni sinifta olsaydim negüzeel olurdu delmi
caným helinim benim kýz boþver bizim okuldan degildin ama ben seni çok seviyorum.....
iþte sen de bu okuldanmýþ gibi buraya yazý yazabilirsin...haaaaa haberin olsun....
Aman allah etmesin de kýz nazlý vururdu seni zaten okulda her gün olay çýkarýrmýþ))))).
bu okul altýnbaþ lisesinin ilerisinde þimdi hatýrlamýþsýndýr....
.
Ya üzülme bende okuldaki çoðu arkadaþýmý hatýrlamýyorum zaten benimde bak sitede okul arkadaþým yok)).
ÜZÜLME HELÝN BEN DE BÝLAL SAÝDE DEN MEZUNUM.HEM NAPCAN AYÞEYÝ O ÖYLE SINIF ARKADAÞI OLUNCA PEK ÇEKÝLMÝYO).BAK BÝZ SENLE AYNI OKULDA DA OKUMUÞUZ.ÞAKA BÝR YANA AYÞE BENÝM O OKULDAKÝ EN KRAL ARKADAÞIM KARDEÞÝM.
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
ARKADAÞLARINA NE KADAR DEGER VERDÝÐÝN BELLÝ GÖKHAN...
HELÝN NÝZÝBE GELDÝGÝNDE HABER ET GÖTÜREYÝM SENÝ BÝZÝM OKULA...