Nizip Ticaret Odasý'nýn (NTO) sponsor olduðu Kýzlar Umudunuz Umudumuz, Geleceðiniz Geleceðimiz olsun projesi kapsamýnda Abdülhamidhan Kýz Anadolu Ýmam Hatip Lisesi'nde kitap daðýtým töreni yapýldý.Düzenlenen törene NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaya, Ýbrahim özkaya, Osman Alpaslan, Hüseyin Yaprak ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.Proje kapsamýnda düzenlenen konferansta NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu kýz öðrencilere tecrübelerini ve baþarý hikâyesini paylaþtý.Konferansýn ardýndan kýz öðrencilere yönelik düzenlenen kitap daðýtýmýn töreninde bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat þunlarý ifade etti: Nizip Ticaret Odasý olarak Kýzlar Umudunuz Umudumuz, Geleceðiniz Geleceðimiz Olsun projesinin bir parçasý olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar olduðu gibi bundan sonra da eðitim camiasýna verdiðimiz destekler sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamýnda önceliklerimiz arasýndadýr. Kýz öðrencilerimizi eðitime kazandýrmak gerçekten bizleri mutlu etmiþtir. Kýz çocuklarýmýzýn eðitimlerini tamamlayarak vatanýna, milletine ve devletimize hayýrlý bir evlat olmalarýný diliyor, projenin uygulanmasýnda emeði geçen herkese teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.
![]()