KYK'nýn sektörel bilinçlenmeyi hedeflediði sosyal sorumluluk projesi olan Usta Kulübü'nün seminerleri Nizip'te devam etti.
Bugüne kadar binlerce ustaya eðitim veren KYK, usta eðitimlerini sürdürüyor.
KYK yürüttüðü sosyal sorumluluk projesi olan ve sektörel bilinçlenmeyi hedefleyen uygulamacý eðitim seferberliðini her geçen gün daha da ileriye taþýmak için çalýþmalarýný sürdürüyor. 2009 yýlýndan bu yana 'Usta Buluþmalarý' adý altýnda KYK Tanýtým Týrý Kaþif ve Tanýtým Otobüsü Gezgin ile Türkiye’nin dört bir tarafýnda en kýlcal noktalara kadar eðitim hizmeti götürülerek, uygulamacýlarýn bulunduðu noktalarda seminerler düzenleniyor.
Seminer; KYK Teknik Destek Yöneticisi Dursun Ali Yücel'in açýlýþ konuþmasýyla baþladý.
Yücel, konuþmasýnda KYK Yapý Kimyasallarý Usta Kulübü faaliyetleri çerçevesinde tüm yurttaki ustalara eðitim verdiklerini söyledi. Yücel, Nizip'te seramik mantolama ve su yalýtýmý yapan ustalarýmýza gerek mevcut ürün, gerek yeni ürün, gerekse de uygulama bilgilerini verdiklerini KYK Usta Kulübü etkinliklerinden bahsedip firma tanýtýmý yaptýklarýný söyledi. Yücel, müþteri memnuniyetini saðlamak adýna doðru uygulamalarý ve ürünleri ustalarýmýza anlatmaya çalýþacaðýz" dedi.
Nizip ilçesinde Ýpek Seramik ev sahipliðinde Ýkinci Bahar Restaurant'ta yapýlan seminere KYK Yapý Adana Bölge Müdürü Engin Ergün, Bölge Projeler Yöneticisi Ali Ünlüoðlu ve Ýpek Seramik iþletmecisi Ahmet Bozkurt'ta katýldý.
EÐÝTÝMLE HER YIL GÜNCELLENÝYOR
Yapýlan seminerlerde ustalara ürün ve uygulama bilgileri aktarýlarak mesleki yeterlilikleri artýrýlýrken, sektördeki uygulama kalitesinin yükselmesi amaçlanýyor. Eðitimlerini her yýl güncelleyen KYK, seminerlerinde genel anlamda KYK Yapý Kimyasallarý faaliyetleri, Usta Kulübü faaliyetleri, teknik yapýþtýrýcýlar, su yalýtýmý, dýþ cephe ýsý yalýtýmý epoksi zemin kaplama ve sosyal sorumluluk nezdinde iþ saðlýðý ve güvenliði hakkýnda bilinçlendirici bilgileri paylaþýyor.