![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Kýzýlay Kan Merkezi Nizip Þubesi iþbirliði ile geleneksel hale getirilen Kan Baðýþý Kampanyasý Nizip Ticaret Odasý'nda gerçekleþti.Kan Baðýþý Kampanyasý'na NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt baþta olmak üzere, Nizip Ticaret Odasý organ üyeleri, çalýþanlarý ve vatandaþlar da destek verdi.Kýþ aylarýnda kan baðýþýnýn azaldýðýný belirten NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt Nizip Ticaret Odasý Kan Baðýþý kampanyasýný geleneksel hale getirerek gönüllü kan baðýþçýsý bir kuruluþ olmuþtur dedi.Kýzýlay ile sürekli iþbirliði içerisinde olduklarýný ifade eden NTO Baþkaný özyurt þunlarý ifade etti: Kýzýlay tarafýndan, kýþ mevsimde havanýn soðuk olmasýndan dolayý kan baðýþlarýnda ciddi düþüþ yaþandýðýný ve þubat ayýnda kan baðýþý kampanyasý düzenlenmesini talep edildi. Bizlerde Nizip Ticaret Odasý olarak yapmýþ olduðumuz sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamýnda Kýzýlay Kan Merkezi Nizip Þubesi iþbirliði ile Bir Kan, üç Can sloganýyla Nizip Ticaret Odasý'nda Kan Baðýþý Kampanyasý düzenleyerek bugün üyelerimiz ve çalýþanlarýmýz ile birlikte kan baðýþýnda bulunuyoruz. Yoðun bir ilgi ve alaka ile karþýlaþtýk. Kan bir gün herkese lazým olabilir düþüncesiyle vatandaþlarýmýzýn sadece kampanyalarda deðil düzenli olarak kan merkezlerinde kan baðýþlamalarýný tavsiye ediyoruz. Kan vererek hayat kurtaran herkese teþekkür ediyorum. Tüm baðýþçýlarýmýzýn Allah hayýrýný kabul etsin þeklinde konuþtu.Kýzýlay Kan Merkezi Nizip Þubesi ve kan baðýþýnda bulunan vatandaþlara teþekkür eden NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise sözlerini þu þekilde sürdürdü: Yaþamýz olduðumuz topraklarda almýþ olduðumuz bir nefesin bile bir bedeli var. Kan baðýþýný da herkesin bir vatandaþlýk görevi olarak bilmeli çünkü bu bizim özümüzde kültümüzde ve inancýmýzda yardýmseverlik var. Kan vererek hayat kurtaran tüm katýlýmcýlara teþekkür ediyorum Allah hayýrlarýný kabul etsin dedi.Gerçekleþen kampanyaya, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu üyeleri, NTO Meclis, Disiplin ve Danýþma Kurulu üyeleri, oda üyeleri, firma çalýþanlarý ve çok sayýda vatandaþlarda da kan vererek destek verdi.