![]()
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) öncülüðünde baþlatýlan deprem yardým kampanyasý kapsamýnda Nizip Ticaret Odasý'nýn (NTO) depremzedeler için hazýrlamýþ olduðu yardýmlar Elazýð ve Malatya'ya gönderildi.Elazýð merkezli yaþanan depremden dolayý derin üzüntü duyduklarýný belirten NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt Depremde hayatýný kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaþlarýmýza acil þifalar diliyoruz dedi.Depremzedelere geçmiþ olsun dileklerini ileten NTO Baþkaný Mehmet özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: 24 Ocakta meydana gelen deprem felaketinden dolayý baþta Cumhurbaþkanýmýz ve TOBB olmak üzere vatandaþlarýmýza yardým talebinde bulundular. Bizlerde öncelikle 950 adet katilikli sobayý ilk fýrsatta Elazýð'a yetiþtirdik. Þimdide 4 týr gýda yardýmýný Nizipli hayýrsever iþadamlarýmýzýn katkýlarýyla yarýn sabah Malatya'da ki valilik deprem koordinasyon merkezine teslim etmiþ bulunacaðýz. Yardýmlarýmýzýn içerisinde 1 týr çocuk bezi, 27 ton bulgur, mercimek, sabun, elektrikli ýsýtýcý, battaniye, yorgan, ayakkabý, kaban, kazak, yemeklik yað, makarna ve çocuklar için çiklet sakýz bulunmaktadýr. Bizim amacýmýz öncelikli ihtiyaçlara yönelik ürünleri en kýsa sürede depremzede kardeþlerimize ulaþtýrmaktýr. Þu anda da ülkemiz tek yürek olarak yaralarýn sarýlmasý için büyük bir mücadele veriyor. Bizlerde Nizip'li iþ adamlarý olarak depremden zarar gören kardeþlerimizin yanýndayýz. Depremin yaralarýnýn sarýlmasý için üzerimize düþen ne varsa yapýyoruz, yapmaya da devam edeceðiz. Ben bu vesile ile Nizip Ticaret Odasý olarak baþlattýðýmýz yardým kampanyamýza destek veren hayýrsever iþadamlarýmýzýn Allah hayýrlarýný kabul etmesini ve memleketimize milletimize bir daha böyle felaketler yaþatmamasýný diliyorum þeklinde konuþtu.Konuþmanýn ardýndan hayýr sahiplerine dualar okunarak yardým araçlarý Malatya'ya gönderildi.