![]()
Türk Kýzýlay Gaziantep Þube Baþkaný Nihat Yýldýrým ve beraberindeki heyet ile birlikte Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO yönetim kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan ve aralarýnda Türk Kýzýlay Gaziantep Þube Baþkaný Nihat Yýldýrým, Türk Kýzýlay Gaziantep Þube Baþkan Yardýmcýsý Bülent öðüt, Türk Kýzýlay Nizip Þube Baþkaný Mehmet Genç ve beraberindeki heyet ile Nizip için yapýlabilecek projeler hakkýnda görüþ alýþ veriþinde bulunuldu.Yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Türk Kýzýlay'ýnýn yapacaðý tüm faaliyetler ve projelerinde Nizip Ticaret Odasý olarak destek olmaya hazýrýz dedi.Türk Kýzýlay'ýnýn yapmýþ olduðu çalýþmalar hakkýnda bilgi sahibi olduklarýný belirten NTO Baþkaný özyurt þunlarý ifade etti: Türk Kýzýlay'ýnýn yapacaðý faaliyetlerde üzerimize düþen ne görev varsa yapmaya hazýrýz. NTO yöneticileri olarak farklý bir karar aldýk. Bu yýl Nizip'te üç veya dört yerde belirli noktalar oluþturup ramazan ayý boyunca bin ile bin beþ yüz ihtiyaç sahibi aileye üç çeþit yemek daðýtýmý yapacaðýz. NTO olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamýnda yýlda iki kez düzenlediðimiz kan baðýþý kampanyalarýmýz bulunmaktadýr. Bunlarýn dýþýnda sizlerin bizlere önerebileceðiniz ve bizim yapabileceðimiz her ne faaliyet varsa her zaman yanýnýzdayýz þeklinde konuþtu.Türk Kýzýlay Gaziantep Þube Baþkaný Nihat Yýldýrým ise Nizip Ticaret Odasý ile birlikte Nizip için neler yapýlabiliriz bugün bunlarý konuþmak için sizleri ziyaret etmekteyiz. Bu konuda üniversitemizi ve Nizip Belediye Baþkanýmýzý da ziyaret ettik. Ýnþallah güzel çalýþmalar planlýyoruz, yapacaðýmýz faaliyetler de sizlerle de beraber olursak çok seviniriz. çünkü sizlerin hayýrseverliðini ve farklý dönemlerde Nizip için yaptýklarýnýzý daha ötesinde ülkemiz için yaptýðýnýz çalýþmalarý da biliyoruz. Bizleri bugün kabul ettikleri için Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýmýza ve NTO Yönetim Kurulu üyelerimize teþekkür ediyoruz dedi.Konuþmalarýn ardýndan Türk Kýzýlay Gaziantep Þube Baþkaný Nihat Yýldýrým ve Türk Kýzýlay Gaziantep Þube Baþkan Yardýmcýsý Bülent öðüt tarafýndan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak'a Türk Kýzýlay'ý gönüllüsü rozeti takýldý.