![]()
Birleþmiþ Milletler Uluslararasý Göç örgütü (IOM), Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü Ýþbirliði ve Nizip Ticaret Odasý ev sahipliðinde Winnie The Pooh gösterisi yapýldý.Birleþmiþ Milletler Uluslararasý Göç örgütü'nün yürütmüþ olduðu Sosyal Uyum - Pisikososyal Destek Projesi kapsamýnda Atatürk Ýlköðretim Okulu ve Salih Ekmekçi Ýlköðretim Okulu'nun Suriyeli ve Türk öðrencilerine yönelik düzenlenen Winnie The Pooh gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.Düzenlenen gösterinin sonunda bir açýklama yapan Birleþmiþ Milletler Uluslararasý Göç örgütü Gaziantep Pisikososyal Destek Koruma Kýdemli Proje Asistaný Alize Seray Yüksel þunlarý ifade etti: Uzun zamandýr yürüttüðümüz Pisikososyal Destek Projesi kapsamýnda Ýzmir, Þanlýurfa, Hatay ve Gaziantep'te öðrencilere özel programlar yürütmekteyiz dedi.Yüksel, Nizip ilçe Milli Eðitim Müdürlüðü ile birlikte ortaklaþa düzenlemiþ olduðumuz tiyatro etkinliði için Atatürk ve SalihEkmekçi ilkokulundan toplamda 180 Türk ve Suriye'li öðrenciye tiyatro gösterimi yaptýklarýný söyledi.Bu tür etkinliklerin süreceðini ifade eden Yüksel, Nizip Ticaret Odasý'na katkýlarýndan dolayý teþekkür etti.