Belediye Baþkaný ve Kaymakam?dan çevre temizliðiNizip Belediyesi, Nizip Kaymakamlýðý ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan ortaklaþa düzenlenen ?Nizip?i Seviyorum, Çevremi Temiz Tutuyorum?? adlý kampanyaya destek veren Nizip Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin ve Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, cadde ve sokaklarda temizlik yaparak çöp topladý.Sabahýn erken saatlerinde Cumhuriyet Meydanýnda baþlayan kampanyaya destek vermek için alana gelen Nizip Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin ve Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Daire amirleri, öðrenciler, sivil toplum kuruluþu temsilcileri, mahalle muhtarlarý ve vatandaþlarýn da katýlýmýyla ellerinde süpürge saksýlarla çöp toplayarak temizlik yaptýlar.Vatandaþlardan büyük beðeni alan Kaymakam Þahin ve Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, temizlik konusunda vatandaþlarýn daha duyarlý olmasýný isteyerek iþ yerleri önlerinde biriken çöpleri topladýlar.Nizip Millet Bahçesi?nde son bulan kampanyaya katýlan her kese teþekkür eden Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Vatandaþlara daha temiz bir ortam sunmak ve konuyla ilgili farkýndalýk yaratmak için böyle bir çalýþma içerisinde yer aldýklarýný söyledi.??Çevre temizliðini artýk ilçe merkezinde düzenli hale getirilmesini ve her kesin temizliðe katkýda bulunmasý gerektiðini ifade eden Baþkan Sarý, bu gün burada baþlattýðýmýz kampanya ile tüm dünyaya örnek olmamýz gerekiyor. Bizler yerlerde çöpler görmediðimiz, daha temiz bir kentte yaþamayý arzuluyoruz bunun içinde herkesin katký ve desteðini bekliyoruz. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir?? dedi.Kaymakam Kemal Þahin ise, "Çevre temizliði için yapýlan çalýþmayla çok güzel ve olumlu sonuçlar elde edeceklerine inandýklarýný söyleyerek Projede emeði geçen ve destek veren herkese çok teþekkür ediyorum" dedi.