Nizip Belediyesi?nden sýfýr atýk projesine destekNizip Belediyesi ile Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü arasýnda iþ birliði protokolü imzalandýÝmza töreninde konuþan Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ile imzalanan protokol kapsamýnda mesleki ve teknik eðitim kurslarý düzenleyeceklerini söyledi.Protokolle geri dönüþümle kullanýlmayan malzemelerin yeniden kullanýlabilir hale getirileceðini ifade eden Baþkan Sarý, þunlarý kaydetti.?Sýfýr Atýk Projesi?ne destek vermek, israfý önlemek, kaynaklarýn daha verimli kullanýlmasýný saðlamak, atýk oluþumunun minimize edilmesini ve geri kazanýmýnýn saðlamak için böyle bir çalýþma içerisinde yer aldýk. Bu çalýþmalarýmýzla birlikte özellikle okullarýmýzda ve kamu kurumlarýnda kullanýlmayan ve depolarýnda bulunan dolap, sýra ve masalarý oluþturacaðýmýz atölyelerde yenileyerek ihtiyaç duyulan okullara ve kuruluþlara göndereceðiz. Böylelikle hem ihtiyaçlar karþýlanmýþ olacak hem de çürümeye terk edilen malzemeler yeniden kullanýlarak yeni bir maliyetin oluþumu engellenmiþ olacaktýr.Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý?ya eðitime verdiði destekten dolayý teþekkür ettiðini ifade etti.