KÜSBEOÐLU VE AKDOÐAN?DAN NRT?YE ZÝYARETGaziantep esnaf ve Sanatkarlar Odalarý Birliði Baþkaný Ömer Küsbeoðlu, Gaziantep Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný Ünal Akdoðan, Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný Musa Kýlýçparlar NRT yeni yönetimine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.Gaziantep esnaf ve Sanatkarlar Odalarý Birliði Baþkaný Ömer Küsbeoðlu, Gaziantep Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný Ünal Akdoðan, Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný Musa Kýlýçparlar?ý NRT Yönetim kurulu Baþkaný Bekir Þen karþýladý.Yapýlan ziayeret?te NRT?nin Nizip ilçesi için önemli bir deðer olduðunu belirterek NRT Yönetim kurulu Baþkaný Bekir Þen?in þahsýnda tüm Nizip halkýna haýrlý olsun dileðinde bulundu.NRT Yönetim kurulu Baþkaný Bekir Þen, ise NRT?nin ilçenin en güçlü medyasý olduðunu belirterek tarafsýz bir yayýn için kollarý sývadýklarýný belirterek Nizip ilçesinin geliþimi için NRT?nin büyük rol üstleneceðini belirterek tüm kamu kurumlarý ile görüþerek NRT?nin burada kendine düþen misyonu üstleneceðini ifade ett