Gaziantep ? Kilis Ýþ Dünyasýndan Barýþ Pýnarý Harekâtý Ortak Deklarasyon?Gaziantep ve Kilis iþ dünyasý temsilcileri dün baþlayan Barýþ Pýnarý Harekatý?ný desteklemek için ortak deklarasyon yayýnladý.?Gazi þehrin iþ dünyasý temsilcileri olarak devletimizin milletimizin, kahraman Türk ordusunun her zaman yanýndayýz.Tüm dünya bilmelidir ki ?Barýþ Pýnarý Harekâtý? Türkiye Cumhuriyeti?nin uluslararasý hukuktan doðan haklarýný dünya barýþý için kullandýðý bir harekâttýr.Bu harekâtý itibarsýzlaþtýrmak isteyenler, ******ça tehdit etmeye çalýþanlar bilsinler ki bu harekât en az Türk toplumu kadar kendi toplumlarýnýn da huzuruna hizmet etmektedir. Önümüzdeki günlerde 96. Kuruluþ yýldönümünü kutlayacaðýmýz bu aziz vatanýn kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ün dediði gibi ?Ýnsan, mensup olduðu milletin varlýðýný ve mutluluðunu düþündüðü kadar bütün dünya milletlerinin huzur ve refahýný düþünmeli??Tüm dünya bilmeli, anlamalý ve desteklemelidir ki Türkiye Cumhuriyeti ülkemizin ve Suriye?nin toprak bütünlüðünü ön planda tutarak, bölgesinde bir barýþ üssü olma hedefindedir. Türkiye´nin sýnýr güvenliðini saðlamak, bölgemizi huzura ve istikrara kavuþturmak amacýyla yapýlan bu harekât bir savaþ deðil, güvenliðimiz için atmamýz gereken bir adýmdýr, Türkiye´nin terör örgütlerine karþý masum halklara kalkan olmasýdýr. Kimse baþka bir art niyet aramasýn.Yýllardýr kucak açtýðýmýz Suriyeli kardeþlerimizin de, ata topraklarýnda yaþama, kendi seçtikleri yöneticilerle kendilerini yönetme haklarýný almalarý için de bu harekât büyük önem arz etmektedir.Antep savunmasýnda 6317 þehit veren, nüfusunun neredeyse tamamý Gazi olan biz Gazi þehirliler olarak bugüne kadar olduðu gibi bundan sonra da her zorlu þartta gerekeni yapacaðýz. Ýþ dünyasýnýn temsilcileri olarak, devletimizin milletimizin, kahraman Türk ordusunun her zaman yanýndayýz. Mehmetçiklerimiz orada bizler için mücadele ederken bizler de durmayacaðýz. Bizler daha da çok çalýþacak, daha çok üretecek, daha çok ter akýtacak, bu kahramanlar yurdu memleketimiz için, yarýnlarýmýz için, daha güçlü bir Türkiye için çaba sarf edeceðiz.Allaha þükür olsun ki kahraman Mehmetçiklerimiz sayesinde bizler rahat uyuyor, iþlerimizin baþýnda duruyoruz. Siz rahat olun kahraman Mehmetçikler, sizler var oldukça biz canýmýza baþýmýzla çalýþmaya bu milletin daha kudretli ve kuvvetli olabilmesi için daha fazla üreteceðiz.Allah Barýþ Pýnarý Harekâtýna katýlan tüm askerlerimizin yar ve yardýmcýsý olsun. Ayaklarýna tek bir taþ deðdirmesin, daima muzaffer eylesin...Deklarasyonu yayýmlayan kurumlar;Gaziantep Ticaret Odasý-Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Tuncay Yýldýrým, Meclis Baþkaný Hilmi Teymur, Gaziantep Sanayi Odasý- Yönetim Kurulu Baþkaný Adnan Ünverdi, Meclis Baþkaný Adil Konukoðlu, Gaziantep Ticaret Borsasý-Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Akýncý, Güneydoðu Ýhracatçýlar Birliði-Koordinatör Baþkan V. Mehmet Çýkmaz, Gaziantep Esnaf ve Sanatkârlar Odalarý Birliði- Yönetim Kurulu Baþkaný Ömer Küsbeoðlu, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi-Yönetim Kurulu Baþkaný Cengiz Þimþek, Kilis Ticaret ve Sanayi Odasý- Yönetim Kurulu Baþkaný Hacý Mustafa Celkanlý, Nizip Ticaret Odasý- Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Nizip Ticaret Borsasý- Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ýslahiye Ticaret Odasý- Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ali Gelebek KATILDI.