![]()
Gaziantep Valiliði tarafýndan baþlatýlan Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor Projesi kapsamýnda Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iþbirliði ile Nizip çarþý Cami Meydaný'nda kitap okuma etkinliði düzenlendi.Düzenlenen etkinliðe NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Kýymet Taþ, NTO personelleri, Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öðretmenleri ve vatandaþlar da katýldý.Gaziantep Valiliði tarafýndan yürütülen Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor projesini desteklediklerini belirten Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Kýymet Taþ, Nizip Ticaret Odasý Baþkanlýðý'nýn destekleri ve halkýmýzýn katýlýmý ile kitap okuma etkinliði düzenliyoruz dedi.Nizip Ticaret Odasý'nýn böyle anlamlý bir etkinliðe vermiþ olduðu desteðin kendilerini sevindirdiðini belirten Müdüre Kýymet Taþ sözlerini þu þekilde sürdürdü: Nizip çarþý Cami Meydaný'nda bayanlarýn kitap okumasý diðer vatandaþlarýmýza referans olmuþtur. Böyle bir projenin içerisinde yer aldýðýmýz için çok mutluyuz. Þuan meydanda bulunan gençlerimize ücretsiz kitap daðýtýmý yaptýk. Amacýmýz kitap okuma oranýný arttýrmak ve her bireye kitap okuma alýþkanlýðýný kazandýrmaktýr. Nizip Ticaret Odasý'na koþulsuz þartsýz eðitme vermiþ olduðu desteklerden dolayý çok teþekkür ediyoruz þeklinde konuþtuNTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise þunlarý ifade etti: Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile çalýþmaktan ve onlarla beraber hareket etmekten þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna bir kez daha memnuniyet duyduðumu ifade etmek istiyorum. Okulumuzun mesleki eðitime yapmýþ olduðu güzel çalýþmalarýn yanýn sýra böyle anlamlý etkinler içerisinde de yer almaktadýr. Bizler de bugün Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor projesine destek olmak için kitap okuma etkinliðine katýldýk. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný ve bir Nizip'li iþ adamý olarak eðitim camiasý ile her zaman beraber yürümeye devam edecek ve eðitim camiasýna verdiðimiz sözleri tutmaya devam edeceðiz ifadelerini kullandý.