Baþkan Sarý?dan Ýlköðretim Haftasý mesajýNizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, 2019-2020 eðitim-öðretim yýlýnýn öðretmenlere, öðrencilere ve velilere hayýrlý olmasýný diledi.Baþlayan yeni eðitim öðretim yýlýnýn heyecanýný ve coþkusunu yürekten paylaþtýðýný ifade eden Baþkan Sarý sözlerine þöyle devam etti.??Yeni bir eðitim-öðretim yýlýna baþlamanýn heyecanýný, baþta öðrenciler ve öðretmenlerle birlikte yaþýyoruz. Aileden baþlayan öðrenme sürecinin ardýndan ilköðretim döneminde, öðretmenlerimizin yoðun emeklerle aktardýklarý bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanýmlar edinen çocuklarýmýzýn, ülkemizi kalkýnmýþ ülkeler seviyesine, milletimizin hayat standardýný yükselterek çaðdaþ medeniyetler seviyesine getireceklerine inanýyoruz. Bu duygu ve düþüncelerle öðretmenlerimize, öðrencilerimize ve aileleri baþta olmak üzere tüm eðitim camiamýza en içten sevgi ve baþarý dileklerimi sunuyor, Ýlköðretim Haftasýnýn ve yeni eðitim öðretim yýlýnýn vatanýmýza, milletimize ve ilçemize hayýrlý ve uðurlu olmasýný temenni ediyorum? dedi.