YENÝ EÐÝTÝM ÖÐRETÝM YILINDA YENÝ BÝNA SEVÝNCÝNizip Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi yeni binasýnda 2019-2020 eðitim öðretim yýlýna merhaba dedi.Nizip Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi yeni binasýnda 2019-2020 eðitim öðretim yýlýna baþlarken yeni yapýlan binasýnda 2019-2020 eðitim öðretim yýlý için bir proðram düzenledi.Okulun yeni konferans salonunda düzenlenen proðrama Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Okul Müdürü Ahmet Çiçek, okul yöneticileri, öðretmenler, veliler ve öðrenciler katýldý.Proðram saygý duruþu, Ýstiklal Marþý ile baþlarken, öðrenciler tarafýndan hazýrlanan þiirler ve türküler okundu. Proðramýn ilk konuþmasýný Nizip Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Çiçek, yaptý. Çiçek konuþmasýnda yeni eðitim ve öðretim yýlýnýn hayýrlara vesile olmasýný diledi. Okul Müdürü Çiçek, okullarýnýn Devlet imkanlarýyla atölyelerinden, konferans salonun yeniden inþa edilerek öðrencilerin hizmetine sunulduðu söyledi. Çiçek, Meslek liselerinin önemine vurgu yaparak öðrencilere yeni eðitim ve öðretim yýlýnda baþarýlar diledi.Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, yeni eðitim ve öðretim yýlýna bir meslek lisesinde öðrencilerle bir araya gelmenin mutluluðuna deðindi. Gündeþ, meslek liselerinin bir ülkenin olmazsa olmaz kurumlarýnda olduðunu söyledi. Meslek liselerinde yetiþen öðrencilerin ülkenin önemli kademelerinde görev yaptýðýný belirterek bu nedenle Devletin meslek liselerine önem verdiðini belirterek yeni eðitim ve öðretim yýlýnda öðretmen ve öðrencilere baþarýlar diledi.