Nizip?te Yeni Eðitim ve Öðretim Yýlý , 'Ýlköðretim Haftasý' proðramý düzenlendiNizip Ýlçesi'nde, 2019-2020 eðitim öðretim yýlýnýn baþlamasýyla Ýlköðretim haftasý programý düzenlendi.Nizip ilçesi?nde Zübeyde Fidan Sayýn Ýlkokulunda Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Milli Eðitim Þube Müdürü Halil Kendirci, Okul Müdürleri, Öðretmenler, daire amirleri ve öðrenciler yapýldý.Program okul folklör ekibinin halk oyunlarý gösterisi ile baþladý. Öðrenciler Nizip Kaymakamý Kemal Þahin ve Belediye Baþkaný Mehmet Sarý?ya çiçek sundular. Kaymakam Þahin ve Baþkan Sarý, temsili olarak okul zilini çaldýlar. Daha sonra Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, okulda ziyaret ettikleri birinci sýnýf öðrencileri ile yakýndan ilgilenerek onlara karanfil daðýttý. Çocuklarla bol bol hatýra resmi çektirdi.Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, bizlerin geleceði olan Cumhuriyetimizi emanet edeceðimiz yavrularýmýz yeni eðitim öðretim yýlýyla geleceðe adým atacaklardýr. Bizlerde öðretmenlerimizle birlikte bu yavrularýmýzýn memleketimize, ülkemizin geleceðine faydalý olmalarý noktasýnda elimizden geleni yapacaðýz. Yeni eðitim öðretim yýlýnýn tüm ilçe halkýmýza ve milletimize hayýrlý olmasýný diliyorum".dedi.