Dünyaca ünlü sporcudan Halfeti´de inanýlmaz þov!Son yýllarýn en dikkat çeken sporlarýndan freerun sporunun dünyadaki en iyi temsilcilerinden biri olan Alexander Titarenko, bu kez Halfeti?de nefesleri kesti.Ukraynalý sporcu, büyük bölümü sular altýnda kalan Türkiye?nin tarihi cenneti Halfeti?de evlerin çatýlarýndan ve binalarýn arasýndan atletik hareketlerle geçti.Güneydoðu Anadolu Bölgesi?nin ?Saklý Cenneti? Halfeti, tüm doðal güzelliðiyle muhteþem bir performansa ev sahipliði yaptý. Son yýllarýn yükselen sporlarýndan freerun (þehir akrobasisi) sporunun dünyadaki en iyilerinden Red Bull sporcusu Alexander Titarenko, doðal güzelliði ve büyük bölümü sular altýnda kalan Türkiye?nin tarihi cenneti Halfeti?de boþ evlerin çatýlarýndan ve binalarýn arasýndan akrobatik hareketlerle geçerek unutulmaz bir performans sergiledi. 2017 yýlýnda gerçekleþtirilen Red Bull Art of Motion?da þampiyon olduktan sonra adýný tüm dünyaya duyuran, bu sene ise FIG Parkur Dünya Kupasý?nda Fransa?da üçüncü olan Ukraynalý sporcu Titarenko, Halfeti?nin su üstünde kalan kýsmý kadar su altýnda kalan olaðanüstü güzelliðini de performansýna ekledi. Titarenko, adrenalin dolu atlayýþlarý ve cesur geçiþleriyle olaðanüstü görüntüler oluþturan serisini Halfeti?nin simgesi olan minareden sulara atlayarak tamamladý.?Halfeti bana ilham verdi? Halfeti?nin muhteþem atmosferinden çok etkilendiðini dile getiren Red Bull sporcusu Alenxander Titarenko, ?Freerun sporcularý sanatçýlar gibidir. Þehrin atmosferini hissederek ve doðasýnýn bir parçasý olarak, performansýmýz o þehrin kimliðini yansýtýr. Benim de amacým Halfeti?de bunu gerçekleþtirmekti. Halfeti?nin benzersiz tarihi dokusuna hayran kaldým ve bu bana ilham verdi. Umarým yine bir gün burda performans gösterme þansým olur? ifadelerini kullandý.