Þahin ve Sarý kasaplarla buluþtuYaklaþan Kurban Bayramý öncesinde esnaflarla bir araya gelerek sorunlarýný dinleyen Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin ve Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Kaymakamlýk Konferans Salonunda düzenlenen toplantýda ilçede faaliyet gösteren kasaplarla bir araya geldiler. Tarým ve Orman Ýlçe Müdürü Mustafa Yorgancý, Nizip Belediyesi Zabýta Müdürü Reslan Yalçýn, Nizip Mezbaha Müdürü Orhan Þahin, Nizip Kasaplar Odasý Baþkaný Osman Þimþek?in hazýr bulunduðu toplantýda kasaplarýn sorunlarýný dinleyen Kaymakam Þahin ve Belediye Baþkaný Sarý, esnaflardan gelen talepleri not alarak yapýlmasý gerekenler konusunda ilgili birimlerin talimatlandýrýlacaðýný belirttiler.Toplantýya katýlým saðlayan esnaflara teþekkür eden Kaymakam Þahin, bizim önceliðimiz vatandaþýmýza en iyi þekilde hizmet götürmektir bu kamu kurumu da olsa özel iþletmede olsa deðiþmez ben ilçemizde faaliyet gösteren tüm esnaflarýmýzýn belirtilen konulara duyarlýlýk göstereceklerini inanýyor ve teþekkürlerimi iletiyorum dedi.Hijyen ve kaçak kesim konusunda esnaflarýn daha çok duyarlý olmasýný isteyen Baþkan Sarý ise, Nizip Mezbahasý tüm kasaplarýmýzýn hizmetindedir burada veteriner hekim kontrolünde tüm kesimler yapýlmaktadýr kasap esnaflarýmýzýn bu alaný daha çok kullanmalarýný ve deðerlendirmelerini istiyorum diyerek katýlýmlarýndan dolayý esnaflara teþekkür etti.