Baþkan Sarý esnafý gezdi, vatandaþlarla çay içtiNizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, göreve geldiði günden beri esnafýn ve vatandaþlarýn sorunlarýný dinlemeye ve bu doðrultuda çözümler üretmeye gayret ettiðini söyledi.Cumhuriyet meydanýnda esnaf ziyaretinde bulunan Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, esnafýn önemine vurgu yaptý.?Esnafýmýz Ýlçemizin can simididir, esnafýn büyüyüp geliþmesi ekonomik sýkýntýlarýný çözmesi Ýlçemizin de büyüyüp geliþmesi ve sýkýntýlarýný çözmesi anlamýna gelir? diyen Baþkan Sarý; ?Çünkü biz birlikte, hep beraber, Nizip?i oluþturuyoruz, küçük ve orta ölçekli esnaf Nizip?te ciddi bir istihdam alaný oluþturarak þehrimizin ekonomisine ciddi katkýlar saðlamaktadýr. Biz de esnafýmýzýn hiçbir sýkýntýsýna ve derdine kulak týkamayacaðýz? dedi.Vatandaþýn Ýçinde Olmak Bana Huzur VeriyorEsnaf gezisinin ardýn da çay molasý veren Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Cumhuriyet Meydan?ýnda vatandaþlarla çay içerik sohbet etti. Baþkan Sarý; ?Esnafýmýzýn sýkýntýsý ve sorunlarý olduðu kadar vatandaþlarýmýzýn da sorunlarý ve talepleri var. Bir ilçe belediyesi olarak gücümüz yetiðince her türlü sýkýntýsýný ve ihtiyacýný hiç çekinmeden belediyeye yada doðrudan bana iletebilirler. Her hafta Mahalle Buluþmalarýmýz var ve aksatmadan sürdürüyoruz. Ne talebiniz olursa olsun bize bildirin, gücümüz yettiðince sizlere yardýmcý olalým. Temizlik, çöp, park, asfalt, kaldýrým, ýþýklandýrma veya özel kýsacasý adý ne olursa olsun benzeri her konuda hiç çekinmeden belediyemizin kapýsýný çalabilirsiniz. Belediyemiz sizin emrinizdedir, hep birlikte hareket edip birbirimize öneri ve katký sunarak Nizip?imizi birlikte yönetip sorunlarýmýza birlikte çözümler üreteceðiz. Ben vatandaþýn ve esnafýn içinde daha mutluyum ve daha bir huzur buluyorum? ifadelerini kullandý.