Nizip Gazeteciler Derneði Nizip Ziraat Odasý?ný ziyaret ettiNizip Gazeteciler Derneði üyeleri Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz?ý makamýnda ziyaret etti.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz; ?Öncelikle dün kutladýðýmýz 24 Temmuz Gazeteciler ve Basýn Bayramý?nýn Ýlçemizde görev yapan tüm Basýn emektarlarýna hayýrlý olmasýný diliyorum? dedi.?Nizip Ziraat Odasý olarak her zaman yanýnýzda olduðumuzu unutmayýn? mesajý veren Oda Baþkaný Durmaz, Nizip?te hizmet veren gazetecilerimiz tarafýndan kurulan Nizip Gazeteciler Derneði?nin ise sevindirici olduðunu ifade ederek Ýlçemiz baþta olmak üzere Ýlçe halkýmýza hayýrlý ve uðurlu olmasýný diledi.Nizip Sporun geleceði konusunda gazeteciler tarafýndan yöneltilen sorulara da cevap veren Oda Baþkaný Durmaz, bu konuda baþlatýlan çalýþmalarýn deðerlendirildiðini ve mutlu sona ulaþmasýnýn ise an meselesi olduðunu ifade etti. Durmaz konuþmasýnda; ?Spor Kültürü isteniyorsa herkes elini taþýn altýna koyacak, Nizip?te sporun önemini, Nizip?te sporun önünde bulunan engelleri, bunun yaný sýra alýnan elde ettiðimiz baþarýlarý, göz ardý etmemiz mümkün deðil? dedi.Sporun tek baþýna düþünülemeyeceðini ifade eden Oda Baþkaný Durmaz, ?Saðlýk amaçlý, amatör amaçlý veya performans amaçlý da spor yapýlabilir. Ama en önemlisi Spor, insanlar için hayat yaþam felsefesinde olmazsa olmazlardan biridir. Nizip?te de sporun önemsendiðini gayet iyi biliyorum, ancak birimiz deðil hepimiz, yani bu sorunu hep beraber üstlenmemiz lazým? þeklinde konuþtu.Konuþmalarýn ardýndan Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz?a Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ve Dernek üyesi Mahir Teldüzen tarafýndan tablo takdim edildi.Proðrama Meclis üyesi Deniz Kahraman?da katýldý.