Nizip Ticaret Odasý (NTO)?da Meclis Baþkanlýðý ve Meclis Baþkan Yardýmcýlýðý seçimi yapýldý.NTO Meclis toplantý salonunda gerçekleþen seçimlerde, Meclis Baþkanlýðý?nda Bekir Karabacak ve Coþkun Güzel, Meclis Baþkan Yardýmcýlýðý?nda ise Necdet Baþeðmez, Ömer Çapan ve Fatih Öztürkmen yarýþtý.Yapýlan seçim sonucu Meclis Baþkanlýðý?na Bekir Karabacak ve Meclis Baþkan Yardýmcýlýðý?na ise Necdet Baþeðmez seçildi.Sekiz yýldýr baþarýlý bir þekilde Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkanlýðý?ný yürüten Mustafa Doktoroðlu, görevini Bekir Karabacak?a devredecek.Seçim sonuçlarýnýn açýklanmasýnýn ardýndan Meclis Baþkanlýðý?na seçilen Bekir Karabacak bir açýklama yaptý.Meclis Baþkaný Bekir Karabacak yaptýðý açýklamada þunlarý ifade etti: ? Gerçekleþen Meclis Baþkanlýðý seçimi aile içi bir yarýþtý. Bana destek veren veya vermeyen diðer aday arkadaþlara da çok teþekkür ediyorum. Bundan sonra hep birlikte birlik, beraberlik ve bir aile ortamý içerisinde Nizip?i temsil edeceðimize inanýyorum. Gerçekleþen seçimlerin odamýza ve ilçemize hayýrlý olmasýný diliyor sevgi ve saygýlarýmý sunuyorum.? dedi.