AK Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Mehmet Eyüp Özkeçeci veYönetim Kurulu üyeleri Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý?ya hayýrlý olsunziyaretinde bulundu. AK Parti Nizip Ýlçe BaþkanýFatih Uzunaslan?ýnda hazýr bulunduðu ve baþkanlýk makamýnda gerçekleþen ziyarettekonuþan AK Parti Ýl Baþkaný Özkeçeci, seçim sürecinde AK Parti teþkilatlarýnýnçok büyük emeði olduðunu söyledi. Ýlerleyen süreçte daha güzelçalýþmalarý AK Parti teþkilatýyla birlikte gerçekleþtireceklerini belirtenÖzkeçeci, ?Ýnþallah teþkilatýmýzla birlikte önümüzdeki süreçte hemGaziantep?imiz hem de Nizip?in de içinde bulunduðu ilçelerimiz için daha güzelçalýþmalara imza atacaðýz. Ben böylelikle Nizip?e Belediye Baþkaný olarakseçilen Mehmet Sarý Bey ekibine baþarýlar diliyor görevlerinin hayýrlý olmasýtemenni ediyorum?? dedi. Belediye Baþkaný Mehmet Sarýise, Ýl Baþkanýmýzý belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Buvesile ile ilçemizin deðerine deðer katan projelerimizi deðerlendirme fýrsatýbulduk. Nazik ziyaretleri için Özkeçeci?ye teþekkür ederim þeklinde konuþtu.